Nyt på dbtu.dk

Der er sket nogle få ændringer på dbtu.dk, som man herunder kan læse mere om:

På forsiden af sitet er de fire “flashende kviklinks” til div. infosport.dk-sider under venstremenuen erstattet af to permanente af slagsen, der er placeret i toppen af sitet.

Her er der ligeledes links til infosport.dk – nu ender man på forsiden af bordtennisdelen, hvorfra man så selv kan finde links til ratinglisten, klubskifter/løste B-licenser, stævnekalenderen, m.v.

Ligeledes er der et permanent link til Klubportalen, hvor man kan indtaste resultater fra holdkampe, foretage stævnetilmelding, ændre klubkontaktpersoner, m.v.

Endelig er linket til DR Min Sport blevet noget mindre, da det fyldte godt i “landskabet” på forsiden – linket hertil er placeret mellem de to infosport.dk-links…

Klubudvikling i DBTU – nyt menupunkt på dbtu.dk
Der er foretaget en mindre omstrukturering på dbtu.dk af breddesektionens sider omhandlende forskellige klubudviklingsprojekter, som DBTU tilbyder.

Klubudviklingsprojekter i den venstre (grå) bjælke på forsiden på dbtu.dk oplyser om de tre aktuelle klubudviklingstilbud, som DBTUs udviklingskonsulenter ’har på hylden’.

– Klubben i Fokus
– Ungdommen i Fokus
– Godt Idrætsmiljø for Unge

Der er en kort omtale af hvert af de tre projektforløb, samt en henvisning til de klubber, der har gennemført forløbene i løbet af de forgangne 4 sæsoner. Hvert af de 3 projekter har deres eget underpunkt, hvor det bl.a. er muligt at læse nyhedshistorier fra dbtu.dk’s arkiv om projektet.

Tjek siderne ud, og vend meget gerne tilbage til DBTUs Udviklingskonsulenter med spørgsmål og/eller kommentarer til klubudviklingsprojekterne.

Har du idéer til helt nye veje at gå, som du kunne tænke at drøfte med os, er vi meget åbne og indstillede på at lytte og lade os inspirere.

Forfatter: Staun & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk