Nyt pige/damekoncept til OB stævnet

Bordtennis Danmark eksperimenterer med en ny åben damerække til OB stævnet, når det traditionsrige stævne løber af stablen den 3.-4. december i Odense. Den nye åben damrække har bl.a. tiltrukket flere svenske juniorlandsholdsspillere.

Målet med den åbne damerække, er at samle flest mulig pige- og damespillere i hallen på én gang. Ofte er der få deltagere til stævner i damerækkerne, og pigerækkerne lider under at blive nedlagt og pigerne må blive nødsaget til at spille i drengerækkerne. Derfor vil vi gerne invitere og samle alle dame-/pigespillere, der har lyst til at spille mange kampe og have en fed dag i Odense lørdag den 3. december.

Da Bordtennis Danmark holdt efterårs camp i Tjele for nogle uger siden, var der så mange piger med i alderen 10-20 år, at vi kunne fylde en hel hal. Det var en fantastisk oplevelse med så meget girl power i en hal, og det kunne vi godt tænke os at prøve igen – bare i en konkurrenceform.
Derfor vil vi gerne se alle interesserede dameungdomsspillere fra 10 år og ældre, herunder alle vores ungdomslandsspillere og alle interesserede senior og veteran damespillere. Vores damejuniorlandsholdsspillere vil være skarpe, da de om fredagen spiller kvalifikationskampe om en UEM-billet til næste sommers UEM . Dertil kommer altså, at vi får stærkt besøg af de bedste svenske juniorlandsholdsspillere. Vi håber således også, at vi kan tiltrække en masse senior og veteran damespillere fra Bordtennisligaen, så vi kan markere, at vi satser på at få flere piger/damer i bordtennissporten.
Den åbne damerække begynder med et indledende gruppespil for de lavest ratede spillere. Derefter indgår de øvrige spillere, der fordeles så de kommer til at møde jævnbyrdige modstandere. Alle spillere kan se frem til mange kampe.

– Bordtennis Danmarks dame- og pigeansvarlige trænere.