Opdateret 17. august

Der findes nu mere information om Grupper og Faser på siden træner- og talentudviklingsindsatsen. Her kan du læse mere om trænermålgrupper, formål og finde datoer for de kommende camps for Gruppe 2- og Gruppe 3-trænere.

————-

I uge 42 afholder BTDK en camp, der bliver startskuddet til forbundets nye træner- & talentudviklingsindsats. Pigeindsatsen er allerede godt i gang og den får nu selskab af yderligere 3 grupper, hvor praktisk uddannelse af trænerne på og imellem BTDK Camps bliver omdrejningspunktet.

BTDK har en stor ambition om at give danske klubtrænere mulighed for viden og faglig inspiration – primært om teknik og taktik. Derfor starter BTDK trænerudviklingsforløb for tre grupper af bordtennistrænere med det klare formål at få flere kompetente trænere til både nye spillere, dygtige ungdomslandsholdsspillere og spillere, der ønsker at gøre bordtennis til deres levevej.

Trænerudviklingen er første skridt hen imod en større og mere kompetent dansk trænerbestand. Et uddannelsesforløb, hvor trænerne er i centrum, og hvor udgangspunktet er praktisk uddannelse i hallen og i kampsituationer.

Dette bliver et praktisk supplement til de trænerkurser, BTDK allerede tilbyder.

Du kan læse mere om træner- og talentudviklingsindsatsen her, hvor der de kommende uger løbende vil komme information om de forskellige faser, datoer for Camps, udtagelse af spillere samt meget andet omhandlende træner- & talentudviklingen her på hjemmesiden, men hvis man allerede nu er interesseret og nysgerrig på at høre mere, især om deltagelse på campen i uge 42, så kontakt:

Gruppe 3: Rasmus Klein Døssing, rkd@bordtennisdanmark.dk

Gruppe 2: Christoffer Petersen, christoffer.petersen@bordtennisdanmark.dk

Gruppe 1: Magnus Mallander, magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk

(Grupperne indikerer niveauet af spillere, man er træner for. Det kan du læse mere om via linket ovenfor)