OB-KBTK

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

– Københavnerne fik sin revanche! Med en forholdsvis klar 5-1 sejr, var KBTKerne ikke for alvor truet. Morten Hyrup stod for aftenens overraskelse, da han ganske enkelt besejrede Daniel Kosiba med 3-0. Kosiba havde forinden besejret Andy Perreira med 3-2, og selv om flere af de andre kampe var tætte, så var KBTKerne de skarpeste.. Se hvordan alle kampene gik her. Senere vil det være muligt at se de filmede kampe på DBTU TV.

– Hvor det i sidste uge var nr. 1 mod nr. 2, er det i denne uge næsten lige så fremragende bordtennis, som KanalSport kan byde på. Det er rækkens nr.3 som tager imod nr. 2, og det er samtidig en gentagelse af sidste års finale.

Odense og København er nærmeste forfølgere til suveræne Roskilde, og københavnerne må være særligt opsatte efter det tætte nederlag sidste gang de to klubber dystede mod hinanden.

OBs forventede startopstilling er Andy Perreira, Morten Hyrup, Anders Holm og Rasmus Klein. København forventer at stille med den sædvanlige stamme af spillere: Omar Assar, Daniel Kosiba, Tobias Lau og Ruben Jensen.

Kampen starter kl 19.00, men allerede fra kl. 18.30 vises der optakt på KanalSport.

Stillinger, kampprogram og topliste kan ses i DBTUs STIGA-divisionssektion.

Som altid er det muligt at spille på kampene inden og under selve holdkampen. Oddsene kan ses, når tilgængelige, her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk