OB mod semifinalerne?

Fredag spiller OB og Dragør deres anden kvartfinale i Elitedivisionen for Herrer, når de to oprykkere i Odense Idrætshal mødes for anden gang på fem dage i HED-slutspillet – der er serve off kl. 19:00.

Kampen kan følges på LIVE-ticker – det er FBTU, der leverer den fremragende service!

Fynboerne vandt det første opgør på Amager, og er til “returopgøret” ovenikøbet begunstiget af en fuldtallig spillertrup, samt et formodet talstærkt publikum i ryggen.

Til lejligheden har OB igen forladt de vante og idylliske omgivelser i Ådalen, hvor boldklubbens klubhus normalt huser fynboerne i “Danmarks koldeste bordtennishal”, og i stedet “pyntet op” i Odense Idrætshal, der til lejligheden – præcis ligesom til OB’s Grand Prix-stævne i december og ved den afsluttende grundspilskamp mod Roskilde – installeres med rødt Taraflex-gulv og resultatformidlende storskærme.

Med initiativet forsøger odenseanerne endnu en gang at løfte overliggeren et hak eller to i fht. hvordan en kamp i den bedste herrerække kan afvikles – foruden de førnævnte ting vil der bl.a. være VIP-arrangement og forkamp på programmet som ekstra events under holdkampen.

I lighed med odenseanernes hjemmekamp mod Roskilde, hvor der var hele 400 tilskuere til elitedivisionsbordtennis i Odense, deler OB rundhåndet ud af fribilletter til kampen, hvor entréen ellers er på 40, hhv. 20 kr. for voksne og børn.

Fribilletter kan bestilles af samtlige landets klubledere ved henvendelse til Asger Rasmussen eller Poul Sørensen – der er op til fire stk. billetter pr. klub, men såfremt nogle klubber ønsker at arrangere en decideret klubtur til kampen, kan der laves en individuel aftale om flere fribilletter…

HED-slutspillets anden kvartfinale mellem Team Vendia og Hillerød indledes søndag i Brønderslev – hjemmeholdet sluttede en plads og fire points højere end gæsterne, men trods dette, er HGI favoritter til videre avancement.

Med Huang Hou Yu og Wang Wen Jie i spidsen er nordsjællænderne svære at slå – den kinesiske duo suppleres formentlig af den rutinerede 40+ spiller, Peter Greczula og en af truppens to Henrik’er, Åkesson eller Laxby.

Team Vendia er i gang med deres svanesang i HED-sammenhæng, og spiller deres sidste kampe i herrernes bedste række i denne omgang, hvorfra de har valgt at trække holdet til næste sæson – der er sikkert stor motivation i det nordjyske for at afslutte med maner.

De rutinerede Daniel Fynsk, Morten Knudsen og Kim Høgsberg vil sammen med unge Rasmus Klein-Døssing eller evigt unge Claus Junge gøre sit til at favoritterne fredag må rejse tomhændede hjem til Hillerød – præcis som de gjorde efter grundspilskampen i efteråret, hvor man dog ikke stillede i optimal opstilling…

Kampen for overlevelse i HED starter ligeledes søndag, hvor Sisu/MBK tager imod Virum-Sorgenfri i den første af op til tre nedrykningskampe.

Århusianerne er “favoritter” til nedrykningen, men er bestemt ikke chanceløse i det første opgør, der dog spilles udenfor de trygge rammer på Frederiksbjerg, på den til lejligheden lånte hjemmebane i Århusforstaden, Risskov…

Herunder kan ses det samlede program for kvartfinalerne, samt for nedrykningsslutspillet – den kommende weekend spilles der tre kampe i slutspillene…

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER – MEDALJESLUTSPIL

02-03-08  17:30

Dragør

v

OB

4-5

07-03-08  19:00

OB

v

Dragør

info

09-03-08  14:00

Team Vendia

v

Hillerød

info

15-03-08  15:00

Hillerød

v

Team Vendia

info

16-03-08  13:00

OB

v

Dragør

info

16-03-08  14:00

Team Vendia

v

Hillerød

info

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER – NEDRYKNINGSSLUTSPIL

09-03-08  14:00

Sisu/MBK

v

Virum-Sorgenfri

info

15-03-08  18:00

Virum-Sorgenfri

v

Sisu/MBK

info

info

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk