OB – Nørreå

OB spillede sig i går i semifinalen med endnu en 5-3 sejr over Nørreå. Opstillingen var den samme som i mandags, og pudsigt nok havde alle kampene samme udfald som i det første opgør. Huang vandt sine to singler, og Åhman formåede at besejre Hedlund. Morten Hyrup viste endnu engang at han er et utrolig stærkt kort i 2. kryds, og da Rasmus Klein endnu engang vandt over både Middelhede og Egeholt, så var Pereiras ene sejr nok til at sende OB i semifinalen.

I aften tager Vedbæk og Næstved hul på deres kvartfinaleserie. Se optakt andetsteds på forsiden.

Rød linje

I aften spilles anden kamp i kvartfinaleserien mellem OB og Nørreå. Fynboerne vandt det første opgør med 5-3, og kan med en sejr i aften spille sig i semifinalen. I første opgør var Morten Hyrup flyttet ned i 2. parkryds, og han kvitterede med to sejre. Spændende at se om Nørreå har et modtræk til OBs taktiske manøvre, eller om holdene bliver de samme som i mandags.

Flere kampe kan dog gå begge veje, så selv om OBerne har hjemmebanefordelen, så er kampen stadig meget åben.

BordtennisPortalen kan man se hvordan første kamp udspillede sig.

Kampen spilles kl. 19.00 i Kaserne hallen i Odense.

OBOB

Rød linje

Mandag aften blev der taget hul på slutspillet i STIGAdivisionen, og det var spillerne fra OB som kom bedst fra land. Med en 5-3 sejr ude over Nørreå, har fynboerne nu to chancer for at lukke kvartfinaleserien – begge på hjemmebane.

OB havde til kampen valgt at flytte Morten Hyrup ned i 2. kryds. Her besejrede han både Nichlas Middelhede og Carsten Egeholt. I 2. kryds for OB vandt Rasmus Klein også begge sine kampe. Den sidste OB sejr stod cubanske Andy Pereira for, da han besejrede Erik Åhman. For Nørreå vandt Huang endnu engang sine to kampe, mens Åhman slog Jesper Hedlund.

Næste kamp i serien spilles på torsdag i Odense.

Her er hvad Nørreå skriver om kampen.

Fyens.dk har ligeledes skrevet om kampen.

Rød linje

I aften starter slutspillet i STIGA-divisionen med kampen mellem Nørreå og OB.

Hjemmeholdet sluttede som nummer seks i grundspillet, mens OB på 3. pladsen var nærmeste forfølger til de to på papiret stærkeste hold; Roskilde og København.

Det første indbyrdes opgør vandt Nørreå med 5-4. I det andet opgør vandt OB med 5-3, men her stillede begge hold op uden flere markante profiler. Begge hold er naturligvis i stærkeste opstilling til aftenskampen, og holdopstillinger ser således ud:

Nørreå: Huang Hou Yu, Erik Åhman, Carsten Egeholt og Nichlas Middelhede.

OB: Andy Pereira, Jesper Hedlund, Morten Hyrup og Rasmus Klein.

Kampen vises på KanalSportfra kl.18.45.

danskespil.dk vil det være muligt at spille LIVE på kampene.

 

KanalSport_big

Rød linje

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk