OB slog HGI i HED

OB og Hillerød afsluttede torsdag aften 1. runde i Eitedivisionenen for Herrer, da de i Odense gentog sidste sæsons bronzekamp – den gang vandt HGI, men OB fik en lille revanche med en kneben sejr på 5-3.

Den nye, gamle OB-dreng, Rasmus Klein-Døssing blev både topscorer og matchvinder for fynboerne, da han vandt begge sine singler, og tog sig af den afgørende af slagsen ved stilllingen 4-3 – Klein er nu tilbage på Fyn efter ophold i et par jyske klubber de seneste sæsoner.

Ex-juniorlandsholdsspilleren var eneste mand med to sejre, hvor hjemmeholdet vendte en skidt start fra 1-2 til 4-2 – og altså 5-3 til sidst.

Tirsdag spilles en enkelt HED-kamp, når Virum-Sorgenfri hjemme møder Roskilde, hvorefter seks kampe venter den næstkommende weekend. Nederst kan ses alle rundens resultater…

22/9 | Forudseelig HED-indledning
Elitedivision for Herrer 2008/09 blev indledt lørdag eftermiddag, hvor de to oprykkere fra København og Næstved tørnede sammen. Desværre var ingen af holdene i idealopstillingen – hjemmeholdet var dog tættest på, og vandt en sikker sejr på 5-1.

Anders Holm nåede at spille og vinde begge singler for værterne, mens Andreas Engblom vandt sin ene for gæsterne.

Engblom var ikke med i søndagens opgør, hvor en spiller uden for klubbens klubrangliste på sat på mod vicemestrene fra Køge Bugt, der kunne tage fra Sydsjælland med alle tre points.

Det blev 1-5 i Næstved, hvor Cyprian Asamoah stod for den enlige Kvik-sejr, mens Fredrik Lundqvist vandt to for for gæsterne, der gav debut til stortalentet Jonathan Groth, som kvitterede med sejr uden sættab i sin ene spillede kamp.

KBTK mødte i deres anden kamp Roskilde, der, trods fraværet af Michael Maze, uddelte æg på udebane – Finn Tugwell tabte et enkelt sæt, men vandt begge sine kampe.

Rundens foreløbigt sidste opgør var en spændende affære, hvor Dragør med fire nye spillere hjemme mødte Virum-Sorgenfri med en enkelt af slagsen – men hvilken en:

Teenageren Li Moding indledte sin HED-færd med sejre over Christian Larsen og Daniel Fynsk, og ligner et yderst spændende bekendtskab – Henrik Vendelbo vandt ligeledes begge sine kampe for VSBTK.

Indsatsen rakte dog kun til et enkelt point, da hjemmeholdet vandt 5-4, der bestod af otte fire-sættere + en enkelt fem-sætter, hvor Li slog Fynsk – efter 1-2, men med 11-1 og 11-2 i de to sidste sæt!

Runden afsluttes torsdag i Odense, hvor OB og Hillerød mødes i en gentagelse af forårets bronzekamp – der er serve off kl. 19:00 i OB-hallen…

Elitedivisionen for Herrer (info åbnes i samme browservindue)

20-09-08  15:00

Københavns BTK

Kvik Næstved

v

5-1

21-09-08  11:00

Københavns BTK

Roskilde

v

0-5

21-09-08  13:00

Kvik Næstved

Køge Bugt

v

1-5

21-09-08  14:00

Dragør

Virum-Sorgenfri

v

5-4

25-09-08  19:00

OB

Hillerød

v

5-3

info

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk