OB v Dragør

OB – Dragør: 5-1
OB skulle bruge alle 3 point for at være helt sikre på 3. pladsen og derved blive førstevælger i kvartfinalerne. På trods af god fight fra Dragør og tætte kampe blev det til en relativt sikker sejr til fynboerne

OB havde lavet en enkelt ændring i forhold til lørdagens sejr over Team Vendia. Mikael Mattiasson var ny på holdet, og det betød at Poul Sørensen blev tildelt en bænkeplads efter en lille formnedgang. Det betød at OB stillede med Mikael og Mads- Peter Jannings i 1. parkryds og Morten Hyrup Rasmussen og Daniel Reed i 2.

Dragør stillede med samme hold, der dagen forinden havde vundet 5-0 over Sisu/MBK og derved sikret sig den sidste slutspilsplads; Cybrian Asamoah og Sam Oddsheden i 1. kryds og Carsten Egeholt og Hampus Söderlund i 2.

I første kamp skulle Mads-Peter forsøge at finde niveauet fra lørdag, men det lykkedes aldrig at true Cybrian, der dominerede kampen ved at have overtaget i serv og returspillet. Sikker 3-0 sejr til Cybrian

Samtidig vandt Daniel 3-0 over Hampus. Hampus havde ellers fire sætbolde i 2. sæt, men Daniel holdt sig til egne styrker, og kæmpede sættet hjem, og så var der ikke mere at komme efter.

Og så var det tid til svensk lokalderby på Fyn da træningskammeraterne Mikael og Sam krydsede klinger. Det var tydeligt at se at de dagligt træner sammen, hvilket betød lange loop til loop dueller, hvor bolden måtte kæmpe for livet for ikke at blive slået i stykker 🙂 Mikael trak sig sejrigt ud af kampen med en flot 3-1 gevinst.

På bordet ved siden af blev holdkampens bedste kamp spillet. Den unge Hyrup mod den rutinerede Egeholt. Taktikken var klar fra start og Morten afpassede den flot undervejs. Kampen kom i 5. sæt og her var det ungdommen der tog styringen. Morten spillede perfekt taktisk og tog alle de rigtige beslutninger og gik hurtigt på 8-0. Sættet endte 11-2 hvilket gav OB en føring på 3-1 og det lignede en afgørelse.

Efter pausen måtte Cybrian trække sig mod Mikael pga af sygdom. Det betød at Mads-Peter igen kunne afgøre kampen til OBs fordel mod Sam. Sam lignede en vinder i kampens første fire sæt, hvor Mads-Peter måtte kæmpe meget med sig selv. Mads-Peter får dog kampen ud i femte sæt, og selvom Sam pointmæssigt havde teten, så begyndte Mads-Peter at ligne en vinder i udstråling. Mads-Peter overlevede en matchbold ved 10-9, men får betaling for at turde spille og vandt kampen på sin første matchbold.

Fortjent 5-1 sejr til OB, der bare ser ud til at blive bedre og bedre. Ingen hold kan vide sig sikre mod de godt kæmpende fynboer, der ser meget stærke ud på alle pladser.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: OB
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk