OB v Dragør

OB v Dragør
Dragør vandt en fortjent sejr på 5-2 over OB i Odense Idrætshal.

Dragør satte sig på kampen fra første point med en medlevende bænk og stor attitude på banen, hvilket betød at fynboerne hele tiden skulle kæmpe for at følge med og derved aldrig kom op på det niveau, der har kendetegnet holdet i sæsonstarten

Hvis man ikke ved bedre, kan man sagtens konkludere, at Dragør vandt klart, men kampen var langt tættere end resultatet indikerer, og OB var ikke langt fra et stort comeback.

OB stillede med Mikael Mattiasson og Morten Hyrup i 1. parkryds og Rasmus Klein og Mads-Peter Jannings i 2. kryds.

Dragør havde valgt at skifte rundt så Morten Knudsen spillede i 1. parkryds sammen med Christian ”Bønne” Larsen, og Daniel Fynsk var derfor i 2. parkryds med Kim Høgsberg.

I første runde stod Mattiasson over for Bønne. Svenskeren havde sidste sæson et godt tag på den danske landsholdsspiller, og det lignede også en OB sejr i 3. sæt, hvor Mattiasson var helt ovenpå og spillede på et meget højt niveau.

Bønne kom dog tilbage i kampen i 4. sæt og så skulle kampen mellem de to 1. mænd afgøres i et 5. sæt. Her var det igen OBeren, der havde overtaget men fire matchbolde var ikke nok og Bønne vandt den vigtige kamp 12-14 i afgørende.

Samtidig havde Jannings tabt 0-3 til Fynsk. Selvom Jannings havde overtaget i både 2. og 3. sæt var det Fynsk der var skarpest på de afgørende bolde.

Der var derfor stort pres på Klein og Hyrup for at holde OB inde i kampen. Det er altid sværere at spille når man er bagud, men samtidig er det med til at give de to unge hår på brystet.

Det blev dog i stedet Høgsberg og Knudsen, der var bedst. På trods af flere chancer til ungdommen, var det rutinen der slog til når sættene skulle afgøres. To gange 1-3 gav derved Dragør en føring på 0-4.

OB kom ud efter pausen med fornemmelsen og troen på at føringen kunne hentes. Mattiasson og Hyrup leverede en kæmpe fighterindsats og for første gang kunne de mere end 100 tilskuere rigtig høres.

Begge vandt deres kampe 3-2, og for første gang var det OBerne, der havde overtaget og fornemmelsen af at kampen var ved at vende var bestemt tilstede. Samtidig lå de to sidste kampe umiddelbart godt til OB.

Desværre for fynboerne var Høgsberg i det giftige hjørne denne søndag. På trods af en 8-2 føring til Jannings i 2. sæt og begyndende spilovertag, var der ikke noget at komme efter og Høgsberg vandt kampen 0-3 og derved var sejren på 5-2 til Dragør en kendsgerning.

Det betød derfor ikke noget at Klein samtidig havde godt fat i Fynsk på det andet bord.