OB v KBTK/KN

OB er efter weekenden eneste hold i Elitedivisionen med maksimumpoint
Lørdag blev det til sejr på 5-2 over Københavns BTK og søndag en knusende 5-0 sejr over Kvik Næstved, der for første gang i sæsonen var tæt på idealopstillingen. Det lignede på forhånd to helt tætte kampe, men fynboerne har vist sig yderst skarpe i starten af sæsonen.

OB stillede begge dage med Mikael Mattiasson og Morten Hyrup i 1. parkryds og Rasmus Klein og Mads-Peter Jannings i 2. kryds.

Københavns BTK stillede med Robert Eriksson og Anders Holm i 1. parkryds og i 2. kryds gjorde Sune Larsen comeback i den bedste rækken sammen med Henrik Laxby.

Mattiasson var flyvende og vandt begge sine kampe i fem sæt. Han virkede dog i begge kampe til at have overtaget og vandt i begge relativt sikkert i 5. sæt.

Hyrup havde en mindre god dag, og på trods af han var tæt på, at lave et af de større comebacks, i den første kamp mod Holm, var det bare ikke den unge fynbos dag.

I 2. kryds var Klein og Jannings overlegne og afgav ikke sæt. Jannings blev matchvinder da han vandt kampen til 5-2 mod Sune Larsen.

Resultater:
Morten Hyrup – Anders Holm 2-3
Mads-Peter Jannings – Henrik Laxby 3-0
Mikael Mattiasson – Robert Eriksson 3-2
Rasmus Klein – Sune Larsen 3-0
Hyrup – Eriksson 0-3
Mattiasson – Holm 3-2
Jannings – Larsen 3-0

Kvik Næstved stillede med et rent svensk hold i form af Cyprian Asamoah og Sam Oddsheden i 1. parkryds og i 2. kryds Simon Arvidsson og Andreas Engblom, der er tvillingebror til Daniel, der spiller for topholdet fra Virum.

OB fik en fantastisk start på kampen. Hyrup var i en helt anden udgave end lørdag og vandt for første gang over Asamoah. Samtidig får Jannings vendt en lidt skidt start mod Arvidsson og vinder med 11-9 i 5. sæt efter at have været bagud 0-2.

Den gode start blev fulgt op af relativt sikre sejre til Mattiasson og Klein, og derved 4-0 ved pausen.

Med advarslen fra Amager lørdag, hvor Hillerød var tæt på at hente samme føring mod Dragør, blev der ikke taget let på tingene, og Morten går herefter ud og lukker kampen til 5-0 med en sikker sejr over Oddsheden.

En fantastisk fynsk start på sæsonen giver selvfølgelig tro på at Roskilde kan drilles i næste spillerunde.

Resultater:
Hyrup – Cyprian Asamoah 3-1
Jannings – Simon Arvidsson 3-2
Mattiasson – Sam Oddsheden 3-0
Klein – Andreas Engblom 3-1
Hyrup – Oddsheden 3-1

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: OB
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk