OB v København

OB Bordtennis er i semifinalen
I et forrygende drama blev Københavns BTK sendt hjem fra Odense med et 5-3 nederlag i den 3. og afgørende kvartfinale om det danske mesterskab. Dermed fik OB’s træner Poul Sørensen den 30 års fødselsdagsgave, han havde ønsket sig.

OB kom – præcis som i fredags i København – godt fra start mod københavnerne, men en 3-1 føring ved pausen blev hurtigt til 3-3. Herefter vandt Lars Hauth relativt sikkert over Sune Larsen til 4-3, mens Rasmus Klein-Døssing på bordet ved siden af var kommet bagud 0-2 i sæt mod Henrik Laxby.

OB var sårbare, hvis kampen skulle ud i en afgørende double, da holdets normale 1. mand, Mikael Mattiasson, og eneste højrehåndede på holdet, var langt fra topformen efter lang tids sygdom.

Klein-Døssing fandt dog de nødvendige mentale ressourcer og vendte kampen til en 3-2 sejr til stor glæde for holdkammerater og hjemmepublikummet.

Træner Poul Sørensen, som dagen efter holdkampen fylder rundt, var både glad og stolt over sin unge spillers sejr i den afgørende kamp: “Efter to halvdårlige sæt og bagud 0-2 i sæt er det utrolig flot af Rasmus rent mentalt at spille sig tilbage i kampen og udvise den nødvendige ro i de afgørende situationer”.

Nu venter Roskilde BTK eller Køge Bøgt i semifinalen. Spørgsmålet er, om der er flere gaver til OB-holdet i vente.

Se også indslag fra TV2 Fyn om OB v KBTK…

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: OB
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk