OB v Virum-Sorgenfri

OB vandt bronze i herrernes elitedivision
0-2 blev vendt til en imponerende 5-2 sejr, da Virum gæstede OB-hallen 2. påskedag. Virum lagde godt fra land med to sikre sejre til Li Moding og Martin Bremer.

I den tredje kamp havde Henrik Vendelbo tre sætbolde for at bringe sig foran 2-1 i sæt mod Morten Hyrup, men Hyrup overlevede dem, vandt sættet og kampen i fjerde. Da Rasmus Klein samtidig havde vundet 3-0 over Steffen Ågesen, kunne de to hold gå til pause med 2-2.

Efter pausen trak Vendelbo sig fra sin kamp mod OB’s Mikael Mattiassion med den skade han fik i semifinalen, og da Hyrup samtidig spillede en fremragende kamp mod Li Moding og vandt 3-0, kunne Poul Sørensen gøre arbejdet færdigt med en sejr over Ågesen. Det skete med en 3-1 sejr, der ikke hele vejen virkede så sikker.

“Fantastisk med bronzemedaljerne på hjemmebane. Der er stadig et stykke vej til de to bedste hold, men jeg er utrolig stolt over holdets indsats i denne sæson – en sæson der har båret præg af harmoni på og omkring holdet og flot fight af alle i truppen”, udtaler den spillende træner Poul Sørensen.

OB står nu med det første sæt medaljer i dette årtusinde. Målet inden sæsonen var netop at sikre klubben disse, men ikke mange havde fynboerne blandt favoritterne til metal.

OB’s trup har, udover ovennævnte spillere, i denne sæson også bestået af Mads-Peter Jannings og Lars Hauth. Dertil har en række frivillige ledere bidraget til succesen.

Det var iøvrigt sidste kamp i den gamle OB-hal. Fra og med næste sæson flytter OB Bordtennis under nye fremragende forhold i den for 8 mill. kr renoverede Kaserne Hal på den anden side af Sdr. Boulevard.

OB (Foto: OB)

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: OB
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk