I denne weekend spilles der fire kampe i kvindernes Bordtennisliga – den ene i Odense Kasernehal, hvor OB tager imod Viby, men klubben, der i næste weekend skulle have afholdt senior-DM i Odense Idrætshal (udsat til senere på året), har i stedet for lagt kræfter i at corona-planlægge en runde i kvindernes Bordtennisliga i weekenden den 13.- 14. marts, hvor der skal afvikles 13 kampe i Hunderupskolens hal i Odense (se vedhæftede).

OB har allerede på mail (se herunder) orienteret de involverede holds kontaktpersoner. Måske andre klubber kan blive inspireret.

Kære alle

OB-Bordtennis er glade for at kunne byde alle DED-holdene velkommen til runden d. 13.-14. marts i Odense.

For at vi kan gennemføre runden og de mange kampe på sikker Coronavis, spiller vi i Hunderupskolens Hal, Solfaldsvej 11, 5000 Odense C.
Der er rigeligt med P-pladser lige ved Hallen for enden af Solfaldsvej. Det er i samme område som Kasernehallen og Odense Universitets Hospital.
Vedhæftet ser i kampprogrammet og bordfordelingen for hele weekenden.
Desuden er der et skriv fra Scandic Odense, Hvidkjærvej 25, 5250 Odense M. Her kan I senest fredag d. 5. marts bestille overnatning samt aftensmad lørdag.

Hallen vil være inddelt i fire områder med hver to borde. Alle fire områder og 8 borde er 100% adskilte med bander.
Der vil være håndsprit ved alle borde samt vådservietter til aftørring af bordene før hver enkelt single- og double-kamp.
Hallen har brede tilskuertrapper på begge langsider, hvor holdleder og -medspillere, der ikke er i kamp, kan opholde sig tæt på spillepladsen.
På 1. sal ved hallen er der desuden et stort opholdsområde, hvor I vil kunne indtage jeres medbragte mad og drikkevarer.

Ved bestilling af overnatning og aftensmad lørdag skal I udelukkende benytte mailen: Odense@scandichotels.com
Glem telefonnummeret men husk bookingkode ”Bordtennis marts 21”.

Vel mødt i Odense!

Mvh
Asger Raahauge Rasmussen
OB-Bordtennis

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk