OB-VRI 6-2

Der var på forhånd ikke meget at spille om da OB og VRI søndag tørnede sammen i OB-hallen.
Begge hold var inden kampen rykket ned, så derfor handlede det bare om at slutte af med æren i behold.
OB var trods alt favorit efter tæt spil med Esbjerg og SISU om de to første pladser.
Poul lagde ud med en flot skalp over Sam Oddsheden som han også før har slået. Kampen var tæt, men alligevel med Poul klart i førersædet i 5. sæt. Samtidig havde Morten Hyrup gjort rent bord i mod Christopher Bukh, så OB kunne gå til de næste to kampe foran 2-0.
Mikael Mathiasson var næste OB-mand, som skulle forsøge sig overfor Simon Fischer. Også her var OBs svensker favorit, trods man ikke skal undervurdere S. Fischer, der igennem de senere år har været blandt de største talenter i DK. Mikael vandt 3-1 i en underholdende kamp for de knap så mange fremmødte i OB-hallen.
Kampen inden doublerne var en meget tæt af slagsen. Rasmus Klein-Døssing stod overfor Henrik Laxby. En kamp hvor alt stod åbent, men med Rasmus som initiativtager i første sæt. Herfra begynder Laxby at dominere, bl.a. fordi Klein ikke kommer så meget i angreb med hans bedste våben: Forhånden. Dette giver en 3-1 sejr til Laxby og 3-1 til OB inden doublerne.
Her stod Poul og Morten overfor Sam og Christopher, mens Rasmus og Mikael skulle møde Fischer og Laxby. To doubler, der så lidt tynde ud for VRI og også viste sig at være så. Kun Poul/Morten afgav første sæt, ellers gik resten til OB og 5-1 var en realitet.
Næste kamp stod mellem Mikael og Sam i et rent svensk opgør. Lidt overraskende vandt Mikael stort set uden problemer 3-0, i en kamp, der kunne være langt bedre. Kampen var nu afgjort, men pga. Pouls møde med Fischer, som stod først på holdsedlen, var kampen ikke helt færdig. Det blev derimod en lang affære med mange gode bolde. Kampen blev afgjort kniv skarpt i 5. sæt, hvor Fischer formåede at spille aggressivt, selvom han var bagud store dele af sættet: Derfor blev slutcifrene 6-2, og OB kunne trække sig sejrrigt ud af den sidste kamp i en sæson, der desværre sluttede brat for begge hold, som nu skal ned i de ydmyge rammer i 1. division.

Forfatter: Stefano Dam