Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der på stævneplakaten for ØM Senior/Veteran mangler en formulering, som gør det muligt at deltage i både Herre Klasse 1 og Herre Klasse 2, selvom rækkerne på plakaten ligger i samme blok. Det har fra stævnearrangørens side været hensigten, at man skal kunne deltage i begge rækker, da tidsplanen er tilrettelagt herefter.

 

Spillere, som ønsker deltagelse i enten Herre Klasse 1 eller Herre Klasse 2, og som ved tilmeldingsfristens udløb har været tilmeldt den ene af de to rækker, tilbydes deltagelse i den anden af rækkerne (såfremt ratingtallet berettiger til det) for 111 kr., som det oprindeligt kostede ved tilmelding på Bordtennisportalen.

Eftertilmeldingspladser for øvrige spillere pålægges et gebyr på 25 kr. pr. række.

Eftertilmeldingsplader i Herre Klasse 1 og Herre Klasse 2 kan besættes ved at skrive til stævneledelsen på mail michael.ryding@hotmail.com.

 

Indtil fredag kl. 15.00 er det muligt at få pengene refunderet til De Østdanske Mesterskaber ved en positiv coronatest. Du skal blot sende en mail til michael.ryding@hotmail.com med dine kontooplysninger. Efter fredag kl. 15.00 bliver pengene ikke refunderet.