OBS: Ny invitation til Pigeligaen

 

Kære alle

Som allerede drøftet under et møde med interesserede trænere, klubledere og forældre i august, har vi i forlængelse af BTDKs Pigestrategi valgt at prøve noget nyt i forhold til Pigeligaen. Grundlæggende vil vi gerne have flere (alle) piger med, og vi vil gerne sikre gode sportslige og sociale oplevelser for pigerne.

Af invitationen fremgår flere oplysninger, men som det ses er der alene tale om tre spilledage på en hel sæson, og pigerne er meget velkomne til også at stille op i andre turneringer. Vi håber derfor, at rigtigt mange har mulighed for og lyst til at deltage.

For at skyde festen i gang har vi ydermere valgt at fjerne startgebyret den første sæson – så alle hold spiller gratis i Pigeligaen i sæsonen 2022/23.

HUSK: Tilmelding af hold senest  den 1. oktober 2022 – men meget gerne tidligst muligt, så vi kan komme i gang med planlægningen.

Eventuelle spørgsmål rettes til Claus Arnsbæk på telefon: 42 80 98 44 / e-mail: clar@bordtennisdanmark.dk eller til Anne Diness på telefon: 40 70 96 56 / e-mail: adi@deif.com.

 

Med venlig hilsen
Bordtennis Danmark

 

Du finder den nye invitation til Pigeligaen her