– og ditto HD-finale

Det er de etablerede topnavne i dansk herrebordtennis, der mødes, når DM-finalen i Herre Double afvikles søndag eftermiddag i Snejbjerg.

Uden de absolut største danske verdensstjerner, Michael Maze og Finn Tugwell, til start i rækken, er det en “drømmefinale”, der venter forude.

Det nyeste skud på stjernehimmelen, Kasper Sternberg og hans makker, den i landsholdsammenhæng store, men nu slukkede stjerne, Allan Bentsen er klar til finalen efter sejr over et kommende stjerneskud, kun 15-årige Jonathan Groth og hans spillende træner, den tidligere ungdomslandsholdsspiller, Mads Skovsen.

Bentsen/Sternberg dominerede hele kampen – i andet sæt fører de 10-8 og vinder 12-10, mens der i fjerde sæt var en en smule spænding, hvor 5-7 blev vendt til 11-8.

I finalen venter Christian Larsen og Christoffer Petersen – også landsholdsspillere med bl.a. Pro Tour-sejr og europamesterskab på det sammenlagte CV, der i deres semifinale slog endnu en spiller/træner-konstellation, den fynske duo Morten Hyrup/Poul Sørensen.

I denne kamps vigtige tredje sæt fører fynboerne med 6-4, men kommer bagud 6-7, og tager derefter tager time out. Herefter kommer de på 7-7 og 8-8, men taber til sidst sættet med 8-11. Fjerde sæt er også lige indtil 8-8, hvorefter Larsen/Petersen vinder sættet med 11-9 og dermed kampen.

RESULTATER – HERRE DOUBLE, SEMIFINALER
Bentsen/Sjelle, Roskilde/Albertslund – Groth/Skovsen, Albertslund: 3-1
Hyrup/Sørensen, OB – Larsen/Petersen, Roskilde/Brøndby BC: 1-3

– sætcifre kan ses på infosport.dk

DM FOR SENIOR 2008

DM FOR SENIOR 2008

Der er oprettet et “sæsonpræget” menupunkt på dbtu.dk – Danske Mesterskaber vil være på menuen et godt stykke hen i foråret, så man kan se indbydelser, nyheder og senere resultater, når først de mange danske mestre og medaljetagere er fundet…

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk