OH SANG EUN TIL ROSKILDE

Roskilde Bordtennis har fået forbedret mulighederne for succes i Champions League:

Den storambitiøse klub, der i den snart forgangne sæson debuterede i den prestigefyldte turnering med en tredieplads i det indledende gruppespil, har skrevet kontrakt med koreanske Oh Sang Eun, der p.t. er nr. 14 i Verden.

Dermed får den danske trio, Michael Maze, Finn Tugwell og Allan Bentsen fint selskab i bestæbelserne på at nå til tops i Europa – Oh er ganske vist “faldet ud” af verdensranglistens Top 10, hvor han ellers har været en fast bestandel siden juli 2005.

Netop i 2005 opnåede Oh Sang Eun sit bedste individuelle resultat, da han vandt bronze i Herre Single ved VM i Shanghai – som de fleste sikkert husker, var den anden bronzemedaljør en vis Michael Maze! I 2007 opnåede Oh sin hidtil højeste verdensranglisteplacering som nr. 5.

OH SANG EUN (Foto: AP)

Sportsdirektør og nu potentiel CL-reserve, Allan Bentsen har følgende kommentarer til nyindkøbet af Oh Sang Eun:

“Vi har kontrakt med Oh i foreløbig en sæson, og med forstærkningen mener jeg vi skal gå efter at komme i semifinalen, og gerne længere.

I denne sæson havde vi mål om at komme videre fra gruppespillet, men det glippede – denne gang vil alt andet end avancement naturligvis være en kæmpe skuffelse”, siger sportsdirektøren, der om en uge er på plads i Luxembourg til lodtrækningen til efterårets gruppespil.

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@btk61.dk