OL: Nyt site – ny sponsor

 DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE 

Fredag d. 8. februar er der præcis et halvt år til De Olympiske Lege påbegyndes i Beijing – og for at markere dette, lancerer Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark denne dag en ny hjemmeside med fokus på de danske OL-deltagere.

Sitet hedder slet og ret ol.dk, og man kan fra fredag middag læse “alt” om de danske deltagere ved den 29. udgave af sommer-OL, der afvikles i perioden 8.-24. august i den kinesiske hovedstad, skriver DIF tirsdag..

– læs endvidere mere på dif.dk

OLYMPIC GAMES - BEIJING 2008 (Foto: olympic.org)

Team Danmark offentliggjorde ligeledes tirsdag, at fast food-kæden McDonalds er ny hovedsponsor for TDK.

Nogle medier har stillet spørgsmåltegn ved om eliteidræt og burgere går godt i spænd, men TDK har fået indflydelse på hvad den kommende “Team Danmark-menu” skal bestå af – som man kan læse hos Team Danmark:

“Vi vil bruge vores viden fra arbejdet med Danmarks bedste atleter til at sammensætte et sundt måltid, som kan spises af alle aktive danskere. Det skal både være lækkert, sundt og velsmagende – ja det skal være så godt, at vores topatleter gerne sætter tænderne i det”, siger Anna Ottsen, der er diætist i Team Danmark, og som til dagligt arbejder med kostoptimering for Danmarks bedste atleter.

– læs endvidere mere på teamdanmark.dk

TEAM DANMARK (Foto: teamdanmark.dk)

Forfatter: Henrik Sørensen