Ønsker til DT 2017-2018

Velkommen til DT sæson 2017-2018

Da DT i kommende sæson spilles i samlinger i alle andre rækker end Stigadivisionen, er det meget vigtigt, at DT-klubber melder tilbage, hvornår I eventuelt ønsker at afholde en eller flere samlinger samt hvor mange borde der kan spilles på i hallen efter godkendte mål.

Jo flere oplysninger vi får, jo større chance er der for at få lagt en god turneringsplan.

Det generelle informationsskema vedr. kommende sæsons DT er vedhæftet nederst. I bedes udfylde skemaet og returnere det til carsten.egeholt@dbtu.dk senest onsdag den 7. juni kl. 16.00.

Hvis vi ikke modtager skemaet, vil der ikke blive taget specielle hensyn, når turneringen fastlægges. Vi vil gøre vores bedste for at tage hensyn til klubbernes ønsker, men der kan blive lagt enkeltkampe på hverdage for at få kabalen til at gå op. Meld derfor tilbage, hvornår det eventuelt ville passe bedst at spille hverdagskampe hos jer.

Husk også at sende oplysninger på DT-kontaktperson for hver enkelt hold.

Som udgangspunkt vil kampene i herrernes 1. division, 2. division og 3. division blive lagt på lørdage med to kampe for hvert hold. (se datoer i vedhæftede terminsplan).

Turneringsreglementet (der er på hjemmesiden) vil blive opdateret sidst i juni. Se artiklen ”Senior-DT 2017-2018” på hjemmesiden. Klik her

Med håbet om en forrygende sæson 2017-2018 og meget mere info når vi kommer tættere på.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk