Op til VM i Bremen

De danske landshold er i gang med forberedelserne til VM for hold i Bremen, der spilles fra d. 24. april til d. 1. maj. Som altid er forårsperioden en travl periode for de fleste af spillerne, så landsholdslejrene skal passes ind i et stramt program.

For herrelandsholdet er der planlagt tre lejre i april måned frem mod VM. De to første er i Düsseldorf fra d. 3.-7. og igen fra d. 9.-13. Her er Der sparring fra Tyskland og Japan i den første uge og Japan og Frankrig i den anden uge. Den sidste lejr inden VM afholdes16.-20. i Danmark, hvor de sidste ting skal pudses af inden afrejsen d. 21. april. Michael Maze, Finn Tugwell og Christian Larsen er alle klar til at deltage i de to første lejre, mens Martin Monrad også skal koncentrere sig om det svenske mesterskab, hvor han spiller finaler for Malmö – bedst af fem kampe – i perioden fra d. 3.-11. april.

Damerne, der tæller Mie Skov, Anne Cathrine Bomann og Pernille Søndergaard, kører ikke så mange samlede lejre, men deltager hver især i forskellige lejre i perioden frem til VM. 3.-7. april deltager Mie Skov og Pernille Søndergaard sammen med det helt unge talent Pernille Agerholm i en lejr i damebordtennissportens mekka – Budapest. Der er arrangeret en træningslejr i en af de stærkeste klubber i Europa Statiztika, hvor der er sparring fra bl.a. Ungarns landshold. Anne Cathrine Bomann deltager ikke i Budapest, men tager i ugen efter, 10.-14. april til England og træner med bl.a. det engelske landshold. I samme periode deltager Pernille Søndergaard også i en ungdomslejr i Brøndby. Samtidig med herrerne holder damerne lejr i den sidste uge op til VM. Det foregår i Brøndby.

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk