Optakt til DED 2007/08 II

BTK 61
De danske mestre fra 2006 har efter andetholdets nedrykning i foråret integreret Izabell Nørlem, der sammen med de rutinerede kræfter på førsteholdet skal forsøge at udfordre til DM-titlen endnu en gang.

Hvis Izabell fortsætter sin gennem de sidste 2-3 år kontenuerlige fremgang også i denne sæson, vil hun være svær for (stort set) alle modstandere, og kan måske gøre forskellen på om sidste sæsons sølvvindere igen skal opnå en finaleplads.

Af de ældre og mere rutinerede spillere forventes det at Janne Jensen og Christina Frost vil være de mest spillende, men især Pia Finnemann er en yderst farlig “joker” at have i en presset situation, hvis det skulle knibe for Roskildeholdet.

Janne Jensen er med stor sikkerhed stadig den der skal trække de fleste sejre i hus – ikke mindst mod de andre medaljekandidater vil den tidligere landsholdsspiller være et godt og solidt kort at have på hånden.

BTK 61 er det ene af tre hold, der skiller sig ud i toppen, og det bliver et godt og spændende grundspil i toppen af rækken – især hvis alle hold stiller stærkest op i de indbyrdes opgør…

TRUP
Janne Jensen
Pia Finnemann
Izabell Nørlem
Christina Frost
Christina Jessen

AFGANG
Ingen

FREM SAKSKØBING
Den tidligere storklub på damesiden leverede en solid indsats i sidste sæsons come back til den bedste række, og har i Sabine Borre Larsen en yderst velkvalificeret førstedame.

Også i denne sæson bliver den tidligere ungdomsstjerne den, der formentlig skal trække holdet, selvom der er kommet potentiel spændende tilgang til klubben.

Det er i form af Anne-Karina Hauth, der i sidste årtusinde var en fast del af damelandsholdet – hvis hun spiller fast på holdet, bliver det meget interessant om dette “Blast from the Past” stadig kan være med på topplan i Danmark.

Trediedame – hvis Hauth spiller – er superrutinerede Jette Vieg, der vil vinde mange mod især bundholdene – hun suppleres af Bettina Brandt, der i sidste sæson vandt færrest for lollikkerne.

Frem Sakskøbing kan være en spændende outsider til en slutspilsplads – afhængig af hvordan primært de selv og evt. andre hold stiller op igennem sæsonen…

TRUP
Sabine Borre Larsen
Anne-Karina Hauth (Virum-Sorgenfri)
Jette Vieg
Bettina Brandt

AFGANG
Ingen

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk