Optakt til DED 2007/08 III

KØBENHAVN
Oprykkerne fra Københavns BTK, der hed TPHU/BIF sidst de var at finde i damernes bedste række, går en svær sæson i møde, og skal formentlig kæmpe hårdt for ikke at rykke ned igen.

Med lutter gennemrutinerede kræfter på holdet, kan det dog sagtens vise sig at være sværere end som så at presse københavnerne ned i den næstbedste række.

Pernille Michael tabte ikke én kamp i hele sidste sæsons ophold i 1. division, og ligner (derfor) førstedamen på holdet. Hun suppleres af Tina Jørgensen og Pia Nissen, der formentlig ikke ligger langt efter i niveau, og homogeniteten kan blive oprykkernes største styrke.

Magalie Vullet A Ciles, Winnie Munch og Vanessa Sverdloff var alle en del af oprykningsholdet i foråret, og kan være kompetente reserver.

København får, uanset hvem de stiller med af de til rådighed værende spillere, en udfordrende sæson, hvor målet bør være overlevelse, hvilket dog kan blive svært nok…

TRUP
Tina Jørgensen
Pernille Michael
Pia Nissen
Magalie Vullet A Ciles
Winnie Munch
Vanessa Sverdloff

AFGANG
Ingen?

RANDERS
Kronjyderne fik en ekstra chance i rækken trods nedrykningen i foråret – efter Team Hørning lukkede og slukkede klubben, var der en ledig plads i den bedste række, som man takkede ja til.

Grundstammen på holdet er identisk med den fra sidste sæson – det er igen veteranerne Karin Kruse og Maryann Allingham, der tegner holdet. Duoen vil sikkert hente vigtige sejre i de vigtige kampe, og det er formentlig i bunden disse vil blive spillet.

Foruden selve holdet, har man også overtaget en af spillerne fra TH – norske Therese Andersen fulgte med nordpå, og skal forsøge at blive den trediedame man manglede i overlevelseskampen i sidste sæson.

På reservepladserne har man primært Inger Gadegaard, der for meget længe siden fristede bordtennistilværelsen i 2. division (!) – og for endnu længere siden i damejuniorrækken sammen med både da- og nuværende holdkammerat Marie Sørensen i Gråmose.

Det ligner – trods forstærkningen – endnu en gang en bundplacering til Randers, da konkurrenterne også har forstærket sig i fht. sidste sæson – men overlevelse i rækken er så absolut en mulighed…

TRUP
Karin Kruse
Maryann Allingham
Therese Andersen (Team Hørning)
Inger Gadegaard (Skovby)
Marie Sørensen

AFGANG
Anne Andersen?
Katja Petersen?

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk