Optakt til Handicap VM

Gode resultater ved Polish Open i bordtennis.

De danske Handicap VM-spillere i bordtennis viste stor fremgang under den godt besatte turnering; Polish Open, der blev afviklet i Wladislawovo i det nordlige Polen 14 – 18. juni.

Peter Rosenmeier, I.H. Aalborg og Michal Jensen, Gladsaxe HI vandt holdturneringen i klasse 6 med sejre over Sverige 3 – 0, Holland 3 – 0, Ukraine 3 – 0 og Polen 3 – 2.
Begge spillere kvalificerede sig med godt spil til semifinalen i single. Michal Jensen tabte til Miroslav Kowalski, Polen, mens Peter Rosenmeier slog Nico Blok, Holland. I finalen var Kowalski dog også en for stor ”mundfuld” for Peter. Michal havde besejret Nico Blok i holdturneringen, men i kampen om bronze vandt hollænderen.

Veteranen Lone Rasmussen fik også oprejsning for et par dårlige resultater i foråret, da hun kvalificerede sig til semifinalen i kvindernes klasse 3. Her blev det til en overbevisende sejr over Hollands VM-håb; Jolanda Pardekam.
I finalen sejrede den godt spillende kineser; Li Qian, dog med 3 – 1.

Turneringen i Polen var sidste prøve for de danske spillere inden VM i Schweiz. Efter en svag start, var der opløftende takter fra de danske spillere i de sidste par stævner i foråret, og det giver håb om, at formen topper ved VM til september.

Forfatter: Cartsen Mortensen