Optakt til HED 2007/08

BTK 61
Sidste sæsons kvartfinalister satser stort, og vil helt til tops i Danmark i denne sæson – og også gerne være med i det fine selskab i Europa på den lidt længere bane, hvor ambitionerne i domkirkebyen efter sigende er deltagelse i selveste Champions League.

Veteranen Allan Bentsen er vendt hjem fra mange års udlandsophold, og udgør sammen med landsholdsspilleren Christian Larsen en stærk dansk duo for Roskildeholdet, der mere end opvejer tabet at en anden landsholdsspiller, Kasper Sternberg.

Bentsen har naturligvis trappet en smule ned efter at være vendt hjem fra udlandet og efter det endelige landsholdsstop, men vil givetvis blive en af de største profiler i rækken.

BTK 61 råder endvidere over to kinesere i truppen – He Ke Yi er velkendt herhjemme, mens Huang Zhe Jun er nyhentet østfra – det er som altid spændende hvilket niveau nye, ukendte spillere har.

Kenn Løkkegård og måske junioren Casper Gammelmark er sidste mænd i truppen, der selvsagt vil snakke med om de øverste placeringer i rækken…

TRUP
Allan Bentsen (Werder Bremen, Tyskland)
He Ke Yi
Christian Larsen (Virum-Sorgenfri/Hamburger SV, Tyskland)
Huang Zhe Jun (Kina)
Kenn Løkkegård
Casper Gammelmark

AFGANG
Kasper Sternberg (Albertslund/Eslöv)

DRAGØR
De nyoprykkede amagerkanere stiller med et yderst kvalificeret hold til debuten i elitedivisionen, og har i svenske Cyprian Asamoah en førstemand, der vil være favorit mod de fleste i rækken  “Cyppe” har opgivet at spille i Elitserien i Sverige for fortsat at kunne spille for Dragør i Danmark.

Thomas Petersen og Kasper Schübeler var ligeledes en del af oprykningsholdet i sidste sæson, men kan få svært ved at tilspille sig (fast) plads på holdet i denne sæson.

Tilgangen og forstærkningen er kommet i form af veteranen Carsten Egeholt, samt de to svenskere Sam Oddsheden og Hampus Söderlund – sidstnævnte er en kun 13-årig drengespiller, hvilket man dog ikke skal lade sig narre af, da den unge svensker holder højt niveau sin ringe alder til trods!

Den nykårede veterandoubleeuropamester Egeholt kan vinde i kampe i begge parkryds, og er en klar forstærkning for oprykkerne, der ligner en slutspilsdeltager i deres første sæson i den bedste række…

TRUP
Cyprian Asamoah
Carsten Egeholt (Esbjerg)
Sam Oddsheden (OB)
Thomas Ring Petersen
Kasper Weinrich Schübeler
Hampus Söderlund (Mariedals IK, Sverige)

AFGANG
Claus Junge (Team Vendia)

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk