Optakt til HED 2007/08 III

OB
Oprykkere med klare ambitioner om at forblive i den bedste række – det fremstår tydeligt, når man ser besætningen på holdet.

Mikael Mathiasson skal ifølge ratinglisten være førstemanden på holdet, men endnu en svensker, Johan Björklund er nok ikke langt efter – Björklund vandt en del flere kampe end landsmanden i den svenske Superettan i sidste sæson.

Førsteårssenioren Morten Hyrup er kommet hjem til OB og Fyn, og vil formentlig presse sig på til en plads i 1. parkryds. Det vil den anden fynbo, Poul Sørensen umiddelbart ikke, men den spillende træner har en vis indflydelse hvem der spiller hvor.

Endnu et lokalt islæt har man i figtheren Mads-Peter Jannings, der er vraggods de luxe fra trukne Esbjerg – Jannings er altid god for sejre til både ham selv og holdet, men man må undvære hans ydelser i det meste af første turneringenshalvdel pga. udlandsophold.

Daniel Reed er kommet til fra England, og har et nyvundet holdeuropamesterskab med sig i bagagen for UEM 2007 – udfra hans præstationer ved den lejlighed, virker han bedre end fx Hyrup, der er fra samme årgang. Ligesom Jannings skal englænderen ikke spille alle kampe, men et spændende bekendtskab skal han nok blive, når han spiller.

OB ligner et hold, der ikke kan være med helt fremme, når medaljerne skal placeres, men nok skal gå efter en af de sidste slutspilspladser…

TRUP
Mikael Mathiasson
Morten Hyrup (BTK 61)
Mads-Peter Jannings (Esbjerg)
Johan Björklund (Mariedals IK, Sverige)
Daniel Reed (England)
Poul Sørensen

AFGANG
Sam Oddsheden (Dragør)
Johan Karlsson (Team Nørreå)

SISU/MBK
Århusianerne må finde i at stille op som klare favoritter i rækken – til at rykke ned vel at mærke! Man fik qua holdtrækningen fra Esbjerg en gratis, ekstra chance i det fine selskab, men det ligner endnu en svær kamp om overlevelse i denne sæson.

I en sæson, hvor stort alle andre klubber har forstærket sig markant, er Sisu/MBK blevet svækket rent styrkemæssigt – truppen er dog gjort bredere med tilgang af tre nye spillere i stedet for den ene afgang.

Veteranen Torben Rasmussen og superveteranen Claus Pedersen skal i første omgang forsøge at hive sejre hjem, hvoraf den ene altså kan gøre det i næstebedste parkryds – med alt respekt for rutine og taktisk opstilling, ser det ikke nemt ud for de to aldrende herrer.

De nye er kommet i form af ligeledes rutinerede Flemming Sunn, der sidst har slået sine folder i 1. division, og som tidligere har spillet for den daværende topklub først i 90’erne.

Nye i truppen er ligeledes juniorerne Tobias Lau og Christopher Grymer, der begge havde mod på elitedivisionsbordtennis, og derfor er skiftet fra de omliggende århusianske konkurrenter, der ikke kunne tilbyde dette.

Sisu/MBK får det svært, og skal overraske for ikke at rykke ned i 1. division…

TRUP
Torben Rasmussen
Claus Pedersen
Flemming Sunn (VRI)
Tobias Lau (Team Hørning)
Jan Bechmann
Christopher Grymer (Stautrup IF)

AFGANG
Ulrik Marcussen (stoppet)

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk