Otte hold – seks pladser

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Så er vi klar til kvalifikationsturneringen til næste års ungdoms DT. I drenge øst og herre junior vest er der hhv. otte og seks hold, så der skal ikke spilles kvalifikation. I drenge vest er der ni hold og i herre junior øst er der syv hold, så i disse to rækker skal der spilles kvalifikation.

På baggrund af de fire spillere med højest ratingtal møder hhv. nr. 1 og 4 hinanden og 2 og 3 hinanden i første kamp. Vinderne af disse kampe er kvalificeret, hvorefter taberne mødes i en kamp om den sidste plads i rækken.

Alle kvalifikationskampe stoppes ved afgørelse. I såvel drenge- som junior spiller fire hold om tre pladser – nedenfor følger information om hvem der skal spille kval, spillesteder og kamprækkefølge.

OBS: Der er udsendt information om spilleberettigede spillere, m.v. til de deltagende klubber.

Drenge Vest
Følgende fire hold spiller kvalifikation om tre pladser: Team Nørreå, Midtjylland, Brønderslev og Sisu/MBK – der spilles hos Sisu/MBK, Skt. Anna Gade Skole, 8000 Århus C efter følgende spilleplan:

Lørdag den 2. juni
Kl. 10.00: Team Nørreå – BTK Midtjylland & Brønderslev – Sisu/MBK
(vinderne af disse kampe er klar til Drenge vest)

Kl. 14.00: Taberne af ovennævnte kampe spiller om den sidste plads.

Herre Junior Øst
Følgende fire hold spiller kvalifikation om tre pladser: Holme-Olstrup, BB/KBTK, Team Egedal (Ølstykke/Smørum) og Hillerød – der spilles i Grøndal Centret, Hvidkildevej 64, 2200 København NV efter følgende spilleplan:

Søndag den 3. juni
kl. 10.00: Holme-Olstrup – BB/KBTK & Team Egedal – Hillerød
(Vinderne af disse kampe er klar til Herre Junior Øst)

kl. 14.00: Taberne af ovennævnte kampe spiller om den sidste plads.

(Foto: Skagen Avis)

Forfatter: Gitte Hvid
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk