På sydafrikansk eventyr

”Jeg kan på en måde takke vores kære Jens Rosenbaum for, at jeg får denne oplevelse. Jens boede for 7 år siden i Cape Town sammen med sin familie. Han spillede i en af de mange lokale bordtennisklubber, Livingstone-Kenilworth Table Tennis Club (forkortet LIV-KEN)”, fortæller Daniel.

Livingstone-Kenilworth Table Tennis Club (Afrikas ældste) fejrer 80-års jubilæum. Det sker bl.a. med en bordtennisturnering og en stor fest, hvor der ventes mere end 200 mennesker.
På herresiden kommer der 16 spillere (se vedhæftede). De 14 bedste spillere i Sydafrika, en spiller fra Uganda og så Daniel Christensen fra B 75. Derudover spilles der også en kvinde- og juniorrække.

”De har praktisk talt ingen defensive spillere i Sydafrika, så jeg er meget spændt på, hvordan de håndterer mine lange knopper og min defensive spillestil”, siger Daniel.

Daniel har sin kæreste Lena Bøgh Eriksen med på turen. De rejste fra Danmark i torsdags og returnerer til Danmark allerede på torsdag den 2. november.
Efter turneringen har de nogle dage sammen som turister i Cape Town, hvor de guides af de lokale LIV-KEN-medlemmer.

”Jeg fornemmer allerede nu, at det er ildsjæle, vi skal besøge, og jeg glæder mig til at repræsentere B75 og Danmark”, siger B 75-direktøren, der har lovet at sende en artikel om opholdet, når han er kommet hjem.


Lena Bøgh Eriksen og Daniel Christensen ankommet til Cape Town. Foto: Facebook.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk