På fransk visit i Danmark

Kategori: 
Dato: 
11.11.2020

- hør interview med franske Molin Nathanael, der til dagligt er træner i Metz.

Netop nu tales der fransk ved frokostbordet i Idrættens Hus i Brøndby, hvor Molin Nathanael, der til dagligt er træner i Metz, har taget plads ved siden af Antoine Hachard, Ibrahima Diaw, Mehdi Bouloussa og Esteban Dorr.

Molin Nathanael er i Danmark sammen med den Esteban Dorr, der rangerer blandt de tre bedste U21-spillere i Frankrig. Det lykkedes Bordtennis Danmarks udsendte at få et interview med den franske træner. Hør herunder hvordan han oplever træningskulturen i Danmark i forhold til den, han er vant til i Frankrig:

Molin Nathanael har igennem nogle år fulgt og hjulpet Ibrahima Diaw. Det er da også gennem netop Diaw, at kontakten til Linus Mernsten og det danske træningsmiljø er kommet.

På bordet nærmest spiller Jonathan Groth med franskmanden Esteban Dorr, der er på gæstevisit med sin franske træner Molin Nathanael til højre i billedet. Midt i billedet er det den danske landstræner Linus Mernsten. På det mellemste bord træner Thor B. Christensen med Ibrahima Diaw og til højre på bordet længst væk er det Antoine Hachard og Mikkel Hindersson. På bordet i baggrunden kan man skimte Mie Skov, der træner med Valeria Hachard under opsyn af dameansvarlig i BTDK Magnus Mallander.

Det er værd at bemærke, at også franskmanden Mehdi Bouloussa er stødt til træningsgruppen. Han bor til dagligt i Halmstad. Nogen vil sikkert huske, at Bouloussa gik ubesejret gennem invitationsturneringen Sweden Tour Pro Series i Eslöv i september, hvor otte spillere deltog i en alle-mod-alle turnering, der blev afsluttet med placeringskampe. Bouloussa vandt de syv indledende kampe og derefter både semifinale og den ren franske finale mod Antoine Hachard. Jonathan Groth sluttede som nr. 4. Læs om turneringen her

Wang Yang træner med

Defensivspecialisten kinesiskfødte Wang Yang fra Slovakiet træner i denne uge med i Idrættens Hus. Han er netop nu placeret som nr. 33 på verdensranglisten. Måske husker du, at Jonathan Groth besejrede Wang Yang i kvartfinalen ved European Games 25/6-2019 efter 1-3 i sæt og 8-10 i fjerde. Genopfrisk hukommelsen her

Tirsdag fik unge Thor B. Christensen fornøjelsen af Wang Yangs defensiv. Ved bordet i baggrunden spiller Antoine Hachard og Mehdi Bouloussa:

 

 

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09