Paralympic Day Special

Hvis du er en ung og talentfuld bordtennisspiller med et udviklingshandicap (eller kender en spiller der passer til beskrivelsen), så kan vejen være banet til store sportsoplevelser i handicapregi og måske endda Paralympisk deltagelse.
Dansk Handicap Idræts Forbund inviterer til Paralympic Day Special, hvor du kan møde op og vise dine evner og færdigheder – og måske er det dig, der slipper gennem nåleøjet.
Sophie Walløe, talentfuld ungdomslandsholdsspiller, tog i foråret 2013 imod tilbuddet fra Dansk Handicap Idræts Forbund om at supplere sin bordtenniskarriere ved at repræsentere Danmarks Para-landshold. Da Sophie er født med hoftedysplasi (medfødt hofteskred) og har problemer med tidlig slidgigt, giver det hende mulighed for at stille op i internationale senior-turneringer i den såkaldte ‘klasse 10’, hvor hun møder andre spillere med ‘lettere’ handicaps. ”Jeg er glad for, at jeg sagde ja tak til denne mulighed”, siger Sophie, og tilføjer: ”Det er med til at udvikle mig som bordtennisspiller og har samtidig givet mig en masse spændende oplevelser. Det store mål i år er selvfølgelig Para-VM til september i Beijing, og jeg glæder mig også til EM på hjemmebane (i Vejle, red.) til næste år”.
Sophie vil anbefale andre unge med et handicap (synligt/skjult) at gribe chancen. Læs mere i indbydelsen fra DHIF her

Para-EMSophieWalløeSan Diego

Til venstre Peter Rosenmeier og Sophie Walløe ved Para-EM i Lignano i Italien. Til højre Sophie Walløe i San Diego, USA.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk