Sikke en tid vi er i lige nu, det er ikke til at fatte omfanget af Coronakrisen, som har sneget sig ind i vores liv næsten over natten, og sætter en helt anderledes dagsorden for vores hverdag.

Vi er mange, kan jeg se på fb, der har abstinenser og bare har brændende lyst til et slag bordtennis. Og samtidig må vi forstå alvoren i dette og vise respekt for Corona og de mange i bla. Sundhedssektoren, der lige nu er hverdagens største helte.

Status er lige nu i BTDK, at vi denne periode har fået budget og takstblad for næste år på plads, et hårdt og grundigt arbejde i dialog med mange klubledere, vi er godt tilfredse med, da det giver nye muligheder for at investere i bordtennissporten i de kommende år. Tak til DGI for at gå ind i en svær dialog og tage ansvar for et godt resultat som afsæt for de næste års fælles udviklingsarbejde.

Jeg har desuden arbejdet på at få vores landsdækkende udviklingsteam på plads, der skal arbejde målrettet med vækst gennem fokus på fx klubudvikling, trænerudvikling, ungdomsevents og pigearbejde. Udviklingsteamet bliver stort med mange af landets dygtige kompetencer, og præsenteres efter påske.

Vi har fået etableret en digitaliseringsgruppe, der holder løbende skypemøder med hinanden og med leverandører. Formålet er, at vi skal have effektiviseret og automatiseret turnerings- og portalområdet, og vi skal have udviklet en app, så vi kan kommunikere hurtigere, bedre og direkte med vores klubber og medlemmer.

Apropos digitalisering, så har denne periode om ikke andet bidraget positivt til, at vi fået meget bedre styr på at holde møder over “MS Teams” og få en styrket digital arbejdsplatform. Det får vi stærkt brug for, når vi senere skal have BTDK op i fart.

Sekretariatets medarbejdere afspadserer og holder restferier frem til 1. maj, så der vil nogle dage være mindre aktivitet og længere svartider de næste uger.

Bestyrelsen holder i næste uge endnu et Skypemøde, hvorefter der vil komme en udmelding om den aktuelle situation i BTDK.

Pas godt på jer selv og hinanden, hver for sig, derude, Martin

Forfatter: Martin Lundkvist