Påsketræf i Esbjerg og Køge

Langfredag indledes semifinalerne i herrernes elitedivision – og i det hele taget står Påsken i bordtennis’ens tegn med hele fire kampe i løbet af højtiden.

Køge Bugt og Esbjerg har valgt at “lynafvikle” deres semifinaleserie, så denne er færdigspillet i løbet af højst tre dage – Brønderslev og Virum-Sorgenfri starter deres semifinaler 2. Påskedag, men har valgt at sprede deres serie ud over (op til) fem dage.

Fredag, lørdag og evt. søndag spilles der elitedivisionsbordtennis i Esbjerg og Køge – første kamp afvikles i det vestjyske Langfredag kl. 18.00.

De to klubbers indbyrdes opgør i grundspillet blev delt – og begge klubber vandt deres kamp på udebane.

Esbjerg vandt det seneste indbyrdes opgør med 6-2, men sluttede en ellers stærk 2. halvdel i grundspillet lidt tvivlsomt af med bl.a. to klare hjemmebanenederlag – til gengæld var de helt suveræne i kvartfinalerne mod Hillerød.

Køge Bugt sluttede ligeledes ikke helt overbevisende af med tre nederlag i de sidste fem kampe – bl.a. foromtalte hjemmebane nederlag til Esbjerg.

Sjællænderne har dog styrken til det helt store, hvilket bl.a. resulterede i sejr over Brønderslev undervejs i grundspillet – det gjorde ingen andet hold, og midtvejs i turneringen fremstod de som det bedste hold i rækken.

Profilerne er svære at udpege, da begge hold råder over homogene trupper og stærke spillere i begge parkryds.

Når/hvis man alligvel skal pege på nogen, må det blive Wang Wen Jie (9-2 i kampscore i 1. parkryds) og Carsten Egeholt (7-0!) i 2. parkryds) for Esbjerg – og Frederik Nilsson (16-2 i 1. parkryds) og Magnus Pettersson (8-3 i 2. parkryds) for Køge Bugt.

Hos Esbjerg BTK kan man læse mere om kampen – hos Køge Bugt kan man løbende følge kampen qua deres glimrende stilingsservice.

– den anden semifinale mellem Brønderslev og Virum-Sorgenfri vil blive omtalt senere…

SEMIFINALER (link åbner i samme browservindue)

06-04-07  18:00

Esbjerg

v

Køge Bugt

info

07-04-07  15:00

Køge Bugt

v

Esbjerg

info

08-04-07  12:00

Køge Bugt

v

Esbjerg

info

09-04-07  14:00

Virum-Sorgenfri

v

Brønderslev

info

12-04-07  19:00

Brønderslev

v

Virum-Sorgenfri

info

13-04-07  19:00

Brønderslev

v

Virum-Sorgenfri

info

Esbjerg fik som højest placerede klub på pladserne 3-6 i grundspillet lov til at vælge modstander i kvartfinalerne – grundspillets nr. 1 og 2; Brønderslev og Køge Bugt er først indtrådt i slutspillet til semifinalerne, hvor Brønderslev som grundspilsvinder fik lov at vælge modstander.

Kvartfinaler, semifinaler og finale spilles bedst af tre kampe, mens der spilles én bronzekamp…

Læs mere om Danmarks bedste herrerække under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk