Personlig succes for Mie Skov

Mie Skov og US Kremlin-Bicêtre tabte tirsdag aften til topholdet Lys Lannoy CP, og har dermed stadig ikke vundet i Pro A i denne sæson – USKB første endda 2-0 på hjemmebanen i Paris.

Mie Skov slog den franske landsholdsspiller Li Xue med 3-1, og havde dermed en god personlig dag i Frankrig – Li er nr. på verdensranglisten, så en god skalp for Skov, der selv er nr. 81.

“Det var lidt ærgerligt vi ikke fik hævet en uafgjort hjem, når Carole Grundisch og jeg lagde ud med at vinde – men vi mødte topholdet, og de er virkelig stærke.

For mit eget vedkommende var det en god sejr mod Li Xue”, sagde Mie Skov efter kampen, og havde samtidig følgende betragtninger om sæsonen hidtil i USKB og Pro A, der hitil har givet tre uafgjorte kampe og 2 nederlag i sæsonens fem holdkampe:

“Vi skal være rigtig glade for at få uafgjort i vores kampe, da vi ingen træner har og vores 1. dame er gravid – det er ikke så nemt for tiden, men jeg synes vi kæmper alt hvad vi har lært, og vi har også fået hævet nogle gode sejre i land hver især”, slutter Mie Skov.

USKB spiller igen om to uger, hvor modstanderen på hjemmebane er bundholdet Metz.

På dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik – endvidere kan man besøge den p.t. eneste danskerklub i Frankrig, US Kremlin-Bicêtre…

US KREMLIN-BICETRE

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk