Peter holder PL-fanen højt

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Det bliver en bordtennisspiller der kommer til at bære Dannebrog i indmarchen ved dagens åbning af De Paralympiske Lege i London – nemlig den forsvarende PL-guldvinder, Peter Rosenmeier:

“Det bliver den danske bordtennisspiller Peter Rosenmeier, der skal bære fanen med Dannebrog ved indmarchen under åbningsceremonien på det olympiske stadion i London onsdag aften.

Det blev afsløret ved en reception for de danske PL-atleter på Den Danske Ambassade tirsdag aften.

Peter skal deltage ved sine tredje Paralympiske Lege, og han er både en rutineret og markant atlet, sagde Michael Møllgaard Nielsen om bordtennisspilleren, der er forsvarende mester fra Beijing 2008.

Den 1. september indleder han forsvaret på titlen, når han – grundet sin placering som nummer 2 på verdensranglisten – træder ind i turneringen i kvartfinalen.” (paralympics.dk)

on-sport.dk kan man se et indslag om den danske fanebærer – det er onsdag aften kl. 21:00 (dansk tid), De Paralympiske Lege 2012 åbnes i London!

De Paralympiske Lege afvikles i perioden 29. august – 9. september, og kan føles på DHIF’s PL-side på Facebook og på paralympics.dk, via ITTF og på det officielle PL-site, London 2012

PETER ROSENMEIER

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 60 66 77 00
Kontaktperson e-mail: lhsloth@post.tele.dk