Pige Power ved Oster Cup

Endnu en ildsjæl er dukket op indenfor dansk pigebordtennis, nemlig Peter Kaag fra Søhøjlandet.

I denne sæson har han taget initiativ til at arrangere to succesfulde pigelejre i det jyske (og ingen tvivl – der kommer flere af slagsen), og i forbindelse med Oster Cup i Flensborg i påsken, har han taget initiativ til at få samlet en masse piger, hvilket er lykkedes til fulde.

Det er faktisk blevet til 12 af slagsen, som drager afsted torsdag den 1. april!

Følgende tre hold er blevet dannet til lejligheden:

JBTU 1: Stefanie Christensen, Linnea Hindersson, Henrietta Nielsen, Emma Højlund

JBTU 2: Maja Østergaard, Malene Kaag, Anne-Sophie Andersen, Louise Andreassen

ØBTU: Gitte Nielsen, Rikke Willadsen, Karoline Petersen, Cecilie Lind

LINNEA HINDERSSON (Foto: Jens Luckenbach)

Turneringen spilles med tre-“mands”-hold, men eftersom der plejer at blive spillet rigtig mange kampe, er der fire spillere på hvert hold, hvor en så sidder over på skift.

Desuden skal der kæmpes, så det brager, eftersom de alle stiller op i damejuniorrækken, hvilket er den yngste række for pigernes vedkommende – der er ingen pigerække.

Derudover har vi været så utrolig heldige både at få tilbudt overnatning i det sønderjydske hos Emmas far, der lægger bondegård til på Als, samt fået tre ældre og mere erfarne piger med som coaches i form af Pernille Søndergaard, Anne Aagaard og Ida Nielsen.

Pigerne glæder sig meget til både turen og til at spille mod andre piger end hinanden gang på gang.

Oster Cup afvikles i dagene 2.-4. april i Flensborg, hvor der deltager hold fra bl.a. Sverige, Holland, Belgien, og naturligvis Tyskland og Danmark, hvorfra der deltager adskillige spillere fra DBTU’s ungdomslandsholdsbruttotrup – aldersspændet ved Oster Cup går fra Yngre Pige til Herre Junior…

Forfatter: Karin Lind
Kontaktperson tlf.: 21 62 70 45
Kontaktperson e-mail: peter@jbtu.dk