Pigeindsatsen i Bordtennis Danmark skudt i gang!

Pigeindsatsen i Bordtennis Danmark skudt i gang!

15 fokusklubber fra hele landet deltog tirsdag d. 29. marts i kickoffmøde for de kommende års pigeindsats i Bordtennis Danmark.

Vi er stolte af, at hele 15 klubber vil være med til at løfte pigeindsatsen i samarbejde med BTDK. Dette er første skridt i det fælles mål at få mange flere piger ind i bordtennissporten og at styrke kvaliteten i arbejdet med de bedste spillere og trænere ud fra et mål om at opnå internationalt niveau. Pigeindsatsen er nu for alvor i gang, og med interesse fra 15 fokusklubber er målet at opbygge og arbejde med en gruppe på 150 pigespillere, der løbende deltager i BTDK-camps, events og stævner; at målrette arbejdet med de bedste og mest ambitiøse piger og trænere, så de kan konkurrere på internationalt niveau; og at indsatsen over de kommende år vil øge klubbernes muligheder for at skabe endnu stærkere trænings- og klubmiljøer.

Den kommende periode vil byde på individuelle møder med hver klub, hvor vi indgår en konkret samarbejdsaftale målrettet den enkelte klubs behov. Vi er bevidste om, at der ligger et stort stykke arbejde foran os, men der er stor vilje og mange kompetencer til at lykkes i både klubberne og BTDK. Vi glæder os til at løfte opgaven i fællesskab med Nexø Bordtennis Club, SISU MBK, OB Bordtennis, Ribe BTK, Amager BTK, Greve BTK, Brøndby Bordtennis Club, Roskilde Bordtennis BTK61, Virum-Sorgenfri Bordtennisklub, Sjørring Bordtennisklub, Esbjerg Bordtennisklub, Hillerød GI Bordtennis, Allerød Bordtennisklub, Furesø BTK og Espergærde Bordtennis.

Magnus Mallander, Anne Diness, Martin Lundkvist og Marielle Nielsen