Pingisligasejr til Eslöv

Lørdag aften vandt Eslöv hjemme med 4-1 over Halmstad i Pingisligan, og kom dermed tilbage på sporet efter nederlaget i premieren, der var det første af slagsen i næsten tre år.

Set med danske øjne blev det ikke til ubegrænset succes – Kasper Sternberg tabte sin ene single med 0-2 til den rutinerede kineser, Huang Dawei, mens doublen sammen med Johan Axelqvist blev vundet med 2-1 over Huang og norske Espen Rönneberg.

Tirsdag er EAI og Sternberg i ilden igen – her går turen til Växjö, hvor d møder oprykkerne Frej…

PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu) PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu)
Den bedste svenske herrerække er nu er omdøbt til Pingisligan – to danskere er på plads i den 10 hold store række: Kasper Sternberg, der spiller i mesterklubben Eslöv og Christoffer Petersen, som man finder i Helsingborgklubben, Rekord.

Det er ikke kun navnet, der er ændret i Sverige – fremover spiller man “lynkampe”, der afvikles bedst af tre sæt, hvilket skyldes en aftale med svensk TV4, der ville have korte kampe, der passede godt til TV.

Der spilles bedst af fem kampe, hvor der spilles efter OL-systemet – én spiller to singler, to spiller en single + en double, hvilket altså giver fem kampe i alt.

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk