Pligtsejr til DJ

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Danmark fik en smule oprejsning på DJ-siden, da Kosovo uden problemer blev besejret med 3-0.

Der var UEM-debut til Rikke Nørskov, der altså fik en sejr i første forsøg, og nu – rent resultatmæssigt – er førstedame på DJ-holdet, der spiller om placeringerne 29-41 i Terni…

12/7 – 18:45 | Dansk DJ-kollaps
Danmark er ude af kampen om oprykning i Dame Junior – efter et nederlag på 0-3 til Bulgarien, skal damerne nu i stedet spille om de skundære placeringer i Terni.

Pernille Agerholm, der ellers har været en sikker førstedame i Terni, lagde ud med et nederlag mod bulgarernes andendame – Agerholm tabte de to første sæt med to bolde, vandt herefter de to næste sæt, men tabte 5. sæt, da hun havde loopet sig træt mod sin defensive modstander.

Mie Jacobsen var chanceløs mod førstedamen – og Izabell Nørlem kom aldrig i gang i den tredie kamp, som hun tabte 1-3.

Det var en frustreret DJ-coach, der efter kampen havde følgende kommenaterer:

“Det her var typisk dansk! Når vi skal vinde, bliver spillerne bange, og tør ikke spille – det var et kollektivt kollaps mod en modstander, som vi havde slået, hvis vi havde spillet optimalt.

Det er selvfølgelig rigtig ærgeligt, men nu må vi komme videre – hvis vi ikke længere kan nå oprykningen, kommer Rikke Nørskov ind, og får nogle kampe”, slutter en skuffet, men dog fattet Dana Bentsen fra Italien.

12/7 – 13:45 | DJ’s holder stilen
Danmarks DJ’s vandt lørdag formiddag også deres anden kamp ved UEM 2008 – det blev til en overbevisende sejr på 3-1 over Luxembourg.

Pernille Agerholm stod for to af sejrene, selvom hun ikke spillede op til sit bedste undervejs:

“Pernille spillede lidt for svingende, med for mange udfald – hun kan spille bedre, end hun gjorde i dag”, siger coach Dana Bentsen fra Terni, og fortsætter:

“Forhåbentlig kan både hun og resten af holdet lære noget af kampen mod Luxembourg, for det er også vigtigt at vinde, når man ikke spiller optimalt – og det gjorde Pernille i dag”.

– Pernille Agerholm vandt den ene kamp efter at have vendt 1-2 og 2-5 til sejr!

Mie Jacobsen vandt sin ene kamp med 3-0 efter en rigtig flot indsats – Izabell Nørlem kæmpede godt i sin ene kamp, men overvandt aldrig en skidt start (1-3).

Om holdindsatsen siger Dana Bentsen:

“Kampen mod Luxembourg var godkendt, men det kan blive bedre – og det skal blive bedre, hvis vi skal spille med om oprykning til A-gruppen.

I den sidste puljekamp kan vi nøjes med at vinde to kampe, men vi går selvfølgelig for at vinde – vi kæmper for hinanden både ved bordet og på bænken”, slutter DJ-coachen fra Italien.

Danmark spiller den sidste puljekamp lørdag kl. 17:00, hvor modstanderen er Bulgarien.

– læs meget mere om EM for Ungdom 2008, ved at følge linket…

11/7 – 18:15 | Endnu en danskersejr
Danmark fik sent fredag eftermiddag deres anden sejr ved UEM 2008 – det blev til en meget overbevisende en af slagsen til de oprykningsambitiøse DJ’s, der slog Azerbajzan med 3-0.

Pernille Agerholm, Izabell Nørlem og Mie Jacobsen lagde ud i sikker stil, og med kun et enkelt sættab undervejs, gav de sig selv et godt udgangspunkt inden de to på papiret sværeste puljekampe, der venter lørdag.

Dana Bentsen, der igen er med som coach, havde følgende kommentarer til sejren:

“Der er vel ikke så meget at sige – det var en pligtsejr, og selvom det blev til et enkelt tabt sæt, var vi klart bedre end dem.

Det er vigtigt, at man også spiller sig ud mod de dårligste hold, som man jo også skal vinde over”, siger Bentsen, der nu ser frem mod morgendagens to nøglekampe:

“Vi spiller først mod Luxembourg, og hvis vi spiller op til vores bedste niveau, vinder vi – problemet er, at de ikke altid gør det, når de “skal”, så der skal arbejdes stenhårdt med især det mentale både før, under og efter kampene.

Jeg er optimist, men vi skal have respekt for dem, da de vandt deres første puljekamp”, siger DJ-coachen, der især var tilfreds med Pernille Agerholm i åbningskampen:

Jeg synes Pernille både op til og indtil videre under EM har spillet bedre end tidligere i sæsonen, så det bliver spændende at følge hende hernede”, slutter Dana Bentsen fra Terni.

Danmark møder som nævnt Luxembourg i deres næste puljekamp – det er lørdag kl. 11:00…

– læs meget mere om EM for Ungdom 2008, ved at følge linket…

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk