Populær breddekonsulent

Pressemeddelelse fra Team Hørning
Af Henrik Sørensen
 
ET TRIUMFTOG FOR EUROPAMESTEREN
Mandag aften gæstede Dansk Bord Tennis Unions Breddekonsulent og europamester Allan Bentsen sin gamle klub; Team Hørning Bordtennis – og selvom klubben havde inviteret Allan i hans egenskab af det første, tog klubbens yngste spillere med sikkerhed mod ham som det sidste! Allan indledte dagen med at være gæstetræner og “sparring” for et af klubbens ungdomstræningshold, hvilket var et yderst populært indslag hos truppens ni spillere. Forventningerne havde meget længe været meget store, men Allan levede op til “presset” med bravour og gav alle spillere en stor oplevelse.
 
Efter træningen var der fremvisning af guldmedaljen fra forårets EM-triumf – de fleste af spillerne havde ved selvsyn set Allan erobre den for godt et halvt år siden i Århus Atletion, så det var et glædeligt gensyn – og nærsyn med klenodiet, hvilket vakte stor begejstring og beundring hos alle. Efter seancen i træningslokalet var det bestyrelsens tur til at blive inspireret af DBTU’s Breddekonsulent, som tiltrådte sin stilling i sommers efter endt landsholdskarriere, der havde varet over 20 år – halvdelen af disse som spiller i Hørning! Allan repræsenterede i årene 1992-2001 Hørning BTK og Team Hørning Bordtennis, hvor det blev til et dansk mesterskab for hold i den første sæson, samt hele 5 DM-titler i single og 6 i double – Allan har derudover vundet adskillige DM-titler for div. andre klubber.
 

 
Seminaret indeholdt bl.a. emner som rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer i alle aldre, om hvordan klubben inddrager spiller og forældre i klubbens lederarbejde – og om hvordan vi sørger for at vores trænere og ledere dygtiggør sig gennem kurser, o.lign. Der blev som afslutning opsat en målsætning for sæsonen, hvor vi forsøger at forøge vores medlemstal på seniorsiden, at få afholdt et basiskursus for vores forældre og endelig at få inddraget flere personer i klubbens daglige arbejde. Team Hørning har til denne sæson fået en stor medlemstilgang af børn og unge, og vi har udvidet vores begyndertræning med 100% – og håber på at kunne udvide med yderligere et træningshold inden længe. Vedhæftet er et par billeder fra aftenens aktiviteter i træningslokalet.
 
 

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk