Program til kvalifikationsstævne til Senior DM 2022 i Aarhus

Bordtennis Danmark har i samarbejde med Sisu/MBK udarbejdet et program for kvalifikationsturneringen ved Aarhus Open. Lodtrækning vil være tilgængelig på BTDK’s hjemmeside: https://bordtennisdanmark.dk/ fredag den 14. oktober 2022 kl. 19.

 

Seedning:
Der seedes på baggrund af den aktuelle danske ratingliste pr. 14. oktober 2022.

 

Stævneafvikling
BTDK’s stævneprogram TTC benyttes, og alle kampe tæller på BTDK’s ratingliste. Afgørelsen af puljespillet følger de internationale regler, som beskrevet i BTDK’s stævne/ratingreglement.

Der spilles bedst af 5 sæt til 11 i alle kampe.

Dame Elite afvikles med to 5-mandspuljer og efterfølgende A- og B-cup, hvor der spilles ud om alle placeringer (1-10). Nummer 1 og 2 i puljerne går til A-cup, mens 3-5 i puljerne går til B-slutspillet.
Herre Elite afvikles med to 3-mands- og syv 4-mandspuljer. Nummer 1 og 2 i puljerne går videre til cup-spil. Fra 1/8-delsfinalerne spilles der ud om alle placeringer – altså de første 16 placeringer. Dvs. at alle spillere, der kommer til 1/8-delsfinalerne, skal spille i alt 4 kampe i cuppen.

De 4 bedst placerede spillere for både herre og damer er kvalificeret til DM-finalestævnet i Roskilde i december.

 

Afbud:
I tilfælde afbud tilpasses spilsystemerne til det nye antal deltagere. Ved afbud efter lodtrækning, altså fra fredag aften og op til 40 min før rækkestart, kan turneringsledelsen vælge at foretage en ny lodtrækning, hvis de sportslige hensyn taler kraftigt for dette (f.eks. 2-mandspuljer eller afbud fra en topseedet spiller). Dette for at sikre en god, fair og sportslig afvikling for alle.
Afbud til og med fredag d. 14/10 foretages ved mail til staevne@sisu-mbk.dk.

 

Du finder programmet her: Program – Kvalifikationsstævnet for Senior DM 2022