Bordtennis Danmark er glade for at kunne annoncere, at Rasmus starter som udviklingskonsulent i BTDK den 1.4.21. Rasmus skal bruge sine solide kompetencer og erfaringer på et pilotprojekt, der begynder 1.5.21, og som har fokus på at udvikle klub- og træningsmiljøerne på Fyn- og Sydvest og Sønderjylland. Ansættelsen sker i et tæt samarbejde med Parasport Danmark, der står for 20% af Rasmus’ arbejdstid. 

For BTDK’ side er pilotprojektet et vigtigt step i arbejdet med strategi 2025, og pilotprojektet skal bidrage til at vi får ny viden om, hvordan vi konkret kan styrke klubmiljøerne. Denne viden skal efterfølgende udbredes til hele landet. Derudover skal Rasmus organisere trænerne over hele landet i samarbejde med vækstteams, da vi har brug for at tilbyde stærke fællesskaber til vores trænere, så de får lyst til at udvikle sig og blive i sporten.

Rasmus Klein-Døssing er 31 år, bor i Odense hvorfra Rasmus vil arbejde i det daglige. Rasmus har bidraget meget til kvaliteten af vores nye træneruddannelse, underviser selv på uddannelsen og har i øvrigt spillet divisionsbordtennis i de seneste 10-15 år. Derudover er Rasmus kandidat i idræt fra SDU, med speciale i trænerudvikling, og vi glæder os til, at Rasmus skal gøre en forskel og være med til at bygge fremtidens BTDK.    


Parabordtennislandsholdets trænerteam og holdleder. Fra venstre Christoffer Petersen, Per Maae, Niels Christoffersen og Rasmus Klein-Døssing.

Forfatter: Martin Lundkvist