Remis i netkampen

Den nettransmiterede lørdagskamp mellem Eslöv og Halmstad – sidste sæsons SM-finalister – endte uafgjort 4-4, og begge mandskaber er dermed stadig ubesejrede i denne sæson.

Kasper Sternberg bidrog med en enkelt pind for EAI – han slog Niklas Rönningborn med 3-1, og var med til at bringe mesterklubben foran med de samme cifre, men med fire sejre i træk til Halmstad, var det altså Eslöv, der med en sejr i den ottende kamp, reddede uafgjort til sidst.

– der er “returopgør” om godt en uge, når det svenske grundspil vendes på hovedet!

Den kommende uge byder på danskeropgør, når Gröstorp/Österlen mandag møder Rekord på hjemmebane – Mikkel Hindersson og Christoffer Petersen spiller dog i hvert deres parkryds, så ingen direkte danskerduel.

Også denne kamp gentages en uge senere – og det samme gør Spårvägen v Falkenberg, der mødes tirsdag aften i Stockholm – her møder Jakob Asmussen sin gamle klub fra sidste sæson.

ELITSERIEN | 17.-18. NOVEMBER
Gröstorp/Österlen-BTK Rekord
Mariedals IK-Söderhamns UIF
Ärtemarks IF-BTK Warta
Spårvägens BTK-Falkenbergs BTK (18/11)

KASPER STERNBERG (Foto: Jens Luckenbach)MIKKEL HINDERSSONJAKOB ASMUSSENCHRISTOFFER PETERSEN

SBTF kan man se spillertrupperne for de 10 hold i Elitserien – samme sted kan man følge samtlige kampe på LIVE-ticker, ligesom der sendes kampe direkte på Web-TV.

Hos DBTU kan man under Links -> Spillere, Klubber & Stats se resultater, stillinger m.v. – på forsiden af dbtu.dk vil der blive lagt links til LIVE-ticker/Web-TV, når danskerklubberne spiller…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk