Rosenmeier tog bronzen

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Peter Rosenmeier sikrede søndag eftermiddag endnu en medalje til Danmark og dansk bordtennis, da han vandt bronzekampen i ExCeL Arena, hvor franske Bastien Grundeler blev besejret med 3-1
– Rosenmeier sikrede med bronzemedaljen den tredje danske medalje ved De Paralympiske Lege.

Rosenmeier, der var forsvarende PL-mester fra Beijing 2008, fik dermed endnu en gang metal med hjem, og den danske bronzevinder udtalte efter kampen bl.a. følgende til Ritzau:

“Lige nu er det en enorm stor lettelse. Jeg var ekstremt skuffet i går – jeg kunne slet ikke sove og måtte ringe hjem til min kone. Så besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg ud og have det sjovt i bronzekampen. Ikke så meget taktik – bare ud og spille.

Skuffelsen fra i går kan ikke overtrumfes. Men jeg ved, at jeg om 14 dage havde været ufatteligt skuffet, hvis jeg var kommet hjem med en fjerdeplads”, udtalte Peter Rosenmeier.

Det paralympiske guld gik til Rosenmeiers banemand fra semifinalen, Rungroj Thainiyom, Thailand, der i finalen besejrede forhåndsfavoritten, spanieren Alvaro Valera, med 3-0.

De Paralympiske Lege afvikles i perioden 29. august – 9. september, og kan føles på DHIF’s PL-side på Facebook og på paralympics.dk, via ITTF og på det officielle PL-site, London 2012

PETER ROSENMEIER (Foto: paralympic.dk)

2/9 | Rosenmeier spiller om bronze
Det bliver ikke til et titelforsvar for Peter Rosenmeier ved De Paralympiske Lege i London.

Lørdag aften tabte den forsvarende PL-mester i Klasse 6 til Rungroj Thainiyom, Thailand – det blev 2-3, efter en dansk føring på 2-1 og 9-8 i 4. sæt, inden 5. og afgørende sæt blev tabt med 6-11.

I søndagens bronzekamp møder den detroniserede PL-guldvinder franske Bastien Grundeler.

1/9 | Rosenmeier klar til kamp
De Paralympiske Lege indledes for Peter Rosenmeiers vedkommende i dag, når han lørdag eftermiddag træder ind i bordtennisturneringens kvartfinaler.

Rosenmeier, der er forsvarende paralympisk guldvinder i Klasse 6, møder kl. 13:30 Hong Kong-kineseren, Choy Hing Lam, der på sin vej mod kvartfinalen kun har afgivet et enkelt sæt.

Man kan følge de danske atleter på Danmarks Radio, men man må desværre vente til semifinalerne for at se Peter Rosenmeier på TV – DR HD sender fra bordtennisturneringen fra kl. 16:55.

PL 2008 | PETER ROSENMEIER & LARS-HENRIK SLOTH

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 60 66 77 00
Kontaktperson e-mail: lhsloth@post.tele.dk