Roskilde færdige i CL

Roskilde Bordtennis tabte – ikke overraskende – fredagens opgør i Champions League til tyske Borussia Düsseldorf, og er dermed færdige i turneringen, hvor det efter åbningssejren mod Circolo Milano i efteråret, er blevet til fire nederlag på stribe i det ultrahårde europæiske selskab.

Michael Maze, Finn Tugwell og ikke Allan Bentsen, der var sygdomsramt, og som blev erstattet af He Ke Yi, var på en nærmest umulig opgave i Hagener Ischelandhalle, hvor 1300 tilskuere var på plads til at bakke op om de lokale helte fra den tyske bordtennishovedstad.

Maze lagde ud mod Timo Boll, og Europas bedste vandt for Gud ved for hvilken gang over Danmarks ditto – denne gang med 3-0 og kun spænding i åbningssættet, der endte 12-10.

Mere spænding var der, da Marcos Freitas herefter slog Tugwell, hvor tre af de fire sæt blev afgjort med de to nødvendige bolde – trods dansk føring blev det til tysk-portugisisk sejr på 3-1.

Dmitrij Ovtcharov slog sejren fast for tyskerne, dan han slog CL-debutanten He – det blev 3-0.

RB har endnu en opgave tilbage i CL-debutsæsonen, når man 30. januar tager imod franske Hennebont på hjemmebanen i Roskilde Kongrescenter – en betydningsløs storkamp, der byder på verdensstjerner som Ryu Seung Min og Kalinikos Kreanga – og Michael Maze, forstås!

BORUSSIA DÜSSELDORF – ROSKLDE BORDTENNIS: 3-0
Timo Boll – Michael Maze: 3-0 (12-10, 11-8, 11-6)
Marcos Freitas – Finn Tugwell: 3-1 (9-11, 11-4, 15-13, 11-9)
Dmitrij Ovtcharov – He Ke Yi: 3-0 (11-8, 11-4, 11-9)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99
Kontaktperson e-mail: mlu@alomentor.dk