Roskilde tabte 1-3

Der var sæsonrekord i Roskildehallen med 1400 tilskuere, da Roskilde Bordtennis spillede sin anden kamp i Champions league mod de tyske europamestre Borussia Düsseldorf. Borussia vandt 3-1 og var meget skarpere på dagen end Roskildespillerne.

Michael Maze bragte Roskilde foran da han slog nr 42 i verden Christian Süss med 3-1. Maze startede lidt nervøst men jo mere kampen skred frem, jo mere overlegen blev han. . Den tyske europamester Timo Boll udlignede til 1-1, da han slog Finn Tugwell let 3-0.

I en af nøglekampene fik veteranen Allan Bentsen overraskende ikke noget at skulle have sagt mod den unge portugiser Marcos Freitas., nr 86 i verden. Portugiseren vandt bronze ved EM i sidste uge i double.

For seks dage siden spillede de Ems bedste kamp og Maze tabte i kvartfinalen ved EM 2-4 til Boll efter at have ført 2-0. I dag var det igen en lige kamp Boll kom foran Maze udlignede og førte i tredje sæt, men Boll fik overtaget til sidst i afgørende tredje sæt. I fjerde sæt var Boll overlegen.

Michael Maze-Christian Süss
12-14
Maze havde to sætbolde til 10-9 og 12-11, men var bagud det meste af sættet. Suss havde initiativet og angreb dybt i Mazes baghånd og førte 7-4 inden det blev 8-8 og Maze havde to sætbolde
11-8
Maze fører 5-3 og 7-5 men tyskeren får udlignet og fører endda 8-7 inden Maze får lukket til 11-8
11-4
Maze fører fra start til mål. Han har nu fat i serv og serveretur og tyskeren har problemer med at tage Maze server
11-1 Spil til et mål

Finn Tugwell-Timo Boll
7-11 Tugwell førte 3-1 men kom bagud 4-8.

4-11 Maze kommer ikke i gang Boll sturer spillet
12-10 Maze er bagud 3-7 men får udlignet til 8-8 og kommer foran 10-8 og egen serv, men Boll får udlignet til 10-10 inden Maze tager andet sæt.
8-11 Efter Maze føring i det meste af sættet får Boll udlignet til 8-8 og vinder sættet 11-8