Roskilde ud af elitedivisionen

Elitedivisionen for Damer er allerede blevet ramt af den første holdtrækning til næste sæson – Roskilde har meddelt, at de pga. spillermangel ikke stiller op i 2008/09.

Klubben fra domkirkebyen vandt for kun to uger siden bronze i rækken – i 2006 blev de danske mestre, mens det i sidste sæson blev til søvmedaljer.

Klubben blev i 2005 tiledelt et wild card til damernes bedste række, som de altså udnyttede til et dansk mesterskab i første forsøg, samt en finaleplads og en bronzemedalje i de efterfølgende sæsoner.

Roskilde har de seneste tre sæsoner altså været en af de dominerende hold i rækken, hvor forhenværende og aktuelle landsholdsspillere som Janne Jensen, Pia Finnemann og senest Izabell Nørlem har været de største profiler – derudover har truppen bestået af Christina’erne Frost & Jessen, der begge var en del af guldholdet i forrige sæson.

Nu er denne korte epoke altså slut – holdet erstattes af Helsingør, der tabte play off til DED for godt en måned siden.

Elitedivisionen for Damer 2008/09 ser herefter således ud:

Ballerup
Brøndby BC (O)
Frem Sakskøbing
Helsingør (O)
København
Randers Freja
Sisu/MBK
Vedbæk

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk