Roskilde v Hillerød

Roskilde – Hillerød
Det var en kamp som Roskilde på forhånd havde set meget frem til, da det i den første kamp i Hillerød var et rigtigt brag af en kamp med tilskuere og fadbamser

Desværre stillede Hillerød uden deres kinesiske stjerner, som havde kampe i Sverige og derfor blev det ikke til det ventede brag som de Roskildensiske tilskuere havde set frem til. Roskilde stillede med Bentsen, Bønne, Gammelmark og Løkkegaard mens Hillerød stillede med Greczula, Christensen, Gyldskov og Mathias Jensen

Bønne startede med en tæt kamp mod Greczula, en kamp der startede med et overtag til Bønne med føring 2-0 og 7-2. Herefter vendte sætte og kampen bølgede derefter frem og tilbage flere gange, og med mange taktiske skift over sættene. Greczula er en rutineret herre, der skal blive spændende at følge i slutspillet, med god feeling og en sideoverskruet baghåndsserv fra før der blev indført 16 cm. servopkast.

Gammelmark spillede næste match mod Christensen, en ganske tæt kamp, som Gammelmark trak det længste strå i med en sejr på 3-1. Bentsen fulgte op med en sejr over uortodokse Mathias Jensen, som har en overraskende slagstyrke med både forhånd og baghånd. Heldigvis har benarbejdet ikke samme kvalitet, 3-0 til Bentsen.

Løkkegaard mødte Gyldskov i en lidt rodet affære, hvor Løkkegaard havde for stor fejlprocent mens Gyldskov gjorde det enkle og spillede boldene på bordet Kampen endte 3-2 til Gyldskov og stillingen var 3-1 til hjemmeholdet.

De to sidste kampe var Bentsen mod Greczula, en kamp som svenskeren havde godt fat i til at starte med indtil stillingen 1-0 og 6-2. Bentsen lod sig nemt presse væk fra bordet, men det lykkedes dog at komme tilbage og vende kampen og få sejren i hus med 3-1.

Samtidig slog Bønne Mathias Jensen med 3-2, igen overraskede Mathias med gode og skarpe vinderslag, så kampen gik i fem sæt. Bønne spillede ikke sin bedste kamp, men det var nok til at hive sejren i hus 5-1 til Roskilde, hvor ca. 70 tilskuere så på.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Roskilde
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk