Roskilde v Kvik Næstved

Roskilde Bordtennis, BTK61 vs. Kvik Næstved
Roskilde gav hjemmedebut til Michael Maze og spillede derudover med Finn Tugwell, og i andet kryds He KiYi og Casper Gammelmark, der var pause til veteranen.

Kvik Næstved havde også debut til deres kineser og stillede med, Huang Zhe Jun, Sam Oddsheden i 1. kryds og Cyprian Asamoah og Simon Arvidsson i 2. kryds.

De to første kampe: Maze mod Sam, der er ikke meget spænding 3-0 til Maze, derimod er den anden kam mellem Hasse og Simon mere tæt, Simon trækker, lidt overraskende det længste strå og vinder 3-1.

De næste to kampe, Finn kører hen over Næstveds nye kineser Huang, spiller rigtigt godt og vinder klart 3-0, Casper mod Cyprian bliver en tæt affære, men endelig får Casper lidt medgang og vinder en tæt kamp med 3-2 efter at have været bagud med 1-2.

3-1 ved pausen.

De næste to kampe i 1. kryds afgør kampen, Maze møder Huang, kineseren får vist lide mere end i den første kamp, men Maze vinder 3-1 og ved siden af afslutter Finn med endnu en 3-0 sejr over Sam. Derved ender det med en favorit sejr på 5-1 til Roskilde.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Roskilde
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk