Roskilde v OB

Roskilde – OB
Små 500 tilskuere havde denne aften fundet vej til Roskilde hallen for at følge de lokale bordtennis drenge. Ved godt benarbejde var det lykkedes at få opbygget et ”heppekor” fra to SFO’er, en ungdomsklub og klubbens egne ungdomsspillere, der var ca. 80 som havde klapperør og stor trommer. Det gav en fantastisk lyd/kulisse.

OB havde til kampen de samme spillere til rådighed, men havde in forhold til kampen i Odense byttet rundt på Mads-Peter og Morten Hyrup.
Så 1. kryds var Michael Mattiason og Morten Hyrup, 2. kryds Mads-Peter Jannings og Daniel ”Danny” Reed.

Roskilde havde også byttet lidt rundt på brikkerne, Christian ” Bønne” Larsen og He Ke Yi”Hasse” havde byttet og så var der comeback til Kenn Løkkegaard.

Så 1. kryds var Allan Bentsen og Hasse, 2. kryds Christian Larsen og Kenn Løkkegaard.

De to første kampe var Allan mod Michael og Bønne mod Mads-Peter.

Michael startede frisk ud og vandt 1. sæt, havde tro at det kunne lykkedes at besejre Allan, men Allan fik lidt bedre styr på spillet og vandt de næste 3 sæt. Så 3-1 til Allan.

Bønne mod Mads-Peter, en gentagelse af kampen fra i mandags, men med Bønne det lille skridt foran. 3-0 til Bønne.

Stillingen 2-0 til Roskilde.

Roskilde havde taget teten, modsat i mandags.

De næste to kampe var Hasse mod Morten og Kenn mod Danny. Der skulle OB nok vinde begge elles ville det se svært ud.

Hasse lagde stærkt ud mod Morten og havde ham nede i ”sækken”, med 2-0 og 9-7 i 3.sæt, men Morten ville det anderledes, fik vendt 3. sæt og med flot spil lykkedes det ham at få Hasse til at blive mere passiv og nervøs, det endte som i mandags, en sejr til Morten på 3-2.
Kenn mod danny, Kenn startede også godt vandt 1. sæt, men så var det som om gassen gik af ballonen, Danny vandt de næste 3. sæt meget overbevisende. Så OB var tilbage i kampen.

Stillingen 2-2

De næste 2 kampe i 1. kryds, Allan mod Morten og Hasse mod Michael.

Morten tog også teten mod Allan, fortsatte det gode spil fra kampen mod Hasse, vandt 1. sæt og havde 9-5 i 2. sæt på fremragende angrebsspil, ved 9-5 holdt han lidt igen og håbede fra fejl fra Allan, de kom ikke, og Allan kom tilbage og vandt sættet 12-10, de næste 2 sæt blev vundet med 11-8, men en meget lige kamp og Morten var tæt på at have Allan i knæ.
Hasse skulle forsøge at rejse sig efter den tabte kamp mod Morten, og det gjorde han, han levnede ikke Michael mange chancer, efter en fremragende kamp vandt Hasse 3-0. Dermed var der ekstra pres på OB i de to sidste kampe.

Stillingen 4-2 til Roskilde.

De sidste 2 singler skulle OB vinde for at få en ”sudden double”, Bønne mod Danny og Kenn mod Mads-Peter, Bønne startede frisk til og fik fra starten overtaget mod Danny, de havde mødtes to gange før med Bønne som vinder, Bønne spiller frisk til og kommer foran med 2-0, men Danny bider fra sig og har ikke opgivet håbet vinder 3.sæt men så er det slut Bønne kommer fint af sted i 4. sæt og holder en føring hele vejen. 3-1 og dermed sejren til Roskilde. Kenn og Mads-Peter var i gang, men sluttede ved stillingen 1-1 i sæt.

Stilling 5-2 og dermed Roskilde i finalen.

Det har været to fantastiske semifinaler mod OB, både hvad angår arrangement og spil. OB har presset os, vi var nede i sækken i Odense og der skulle ikke have været ændret meget før det havde været et andet udfald. Også på arrangement siden har det været fantastisk, med henholdsvis 250 og 480 tilskuere har vi vist at det kan lade sig gøre at få fok inden for.

Vi vil gerne takke OB for et par gode kampe og ser frem til at møde dem igen næste år.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Roskilde
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk