Roskilde v OB

Roskilde er klar til finalen efter kampen i aftes mod OB, en kamp der bød på det meste undtagen reel spænding, dertil var styrkeforskellen for stor.

Men Roskilde spillerne tog opgaven seriøst og således slog Bentsen, Poul Sørensen 3-0 i første kamp. Maze spillede derimod noget svingende på det andet bord, så svingende at kampen mod en fornuftigt spillende Mikael Mattiasson gik ud i 5. sæt.

Her viste verdens nummer 15 dog sin klasse med et fejlfrit sæt 11-0! Maze var tilsyneladende inde i en stime, for i sin anden kamp mod Hyrup første han 10-0 i 1. sæt, inden Hyrup vandt et par point. Altså fornemme 21 point i træk til Maze,

Finn slog i sin første kamp Hyrup med klare 3-0, og viste vel klart, at han i særklasse er Danmarks næstbedste bordtennisspiller i øjeblikket.

3-0 til Roskilde og det var Hasse’s tur til at komme til bordet, men Hasse har svært ved at genfinde den timing og selvtillid, som gjorde ham til selvskreven helt på sidste års guldhold med meget vigtige finalesejre over både Frederik Nillsson og Lundquist. For mange lette fejl og fornuftigt spil af Rasmus Klein gav sejr på 3-1.

3-1 til Roskilde ved pausen.

Efter pausen vandt Maze som sagt over Hyrup med 3-0, og Finn sluttede holdsejren med en sejr over Mikael Mattiasson med 11-8 i 5 sæt.

Det var en både tæt og underholdende match mellem Finn og Mikael, som vippede lige til det sidste. En netserv blev ikke dømt ved 9-8 til Finn i afgørende sæt, og det gav 10-8 og lidt luft til Finn der derefter lukkede kampen med samlet sejr på 5-1 til glæde for de knap 400 tilskuere.

Læs mere på roskilde.lokalavisen.dk

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Roskilde
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk